Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

SHOP THE LOOK

Scroller du ofte gjennom Instagram og blir litt overveldet av alle de fine hjemmene som vises? Eller har du bestemt deg for å gi hjemmet ditt en ansiktsløftning, men har ikke funnet den perfekte stilen? Vi i Sleepo hjelper gjerne til ved å gi litt interiørinspirasjon og tips til hvordan du kan gjenskape bildene i ditt eget hjem. Her har vi samlet tre utrolig stilige stiler du kan ta del i – en til stuen, en til soverommet og en til spisestuen. Så rull videre og kjøp looken!

BILLIE Sofa Nature 28 833 NOK // BILLIE Sittepuff Nature 7 995 NOK

STUE 

En mammut sofa med et dristig design vil aldri gå galt. Velg vår populære sofa Billie, som kommer i tre stoffer og i flere forskjellige konstellasjoner. Kombiner din nye sofa med detaljer i kontrasterende materialer som tre, stein og glass. Gi rommet et mykere preg med nydelige tekstiler i form av et glattvevd teppe og koselige plagg. Et voilà – din nye stue!

ADELE Spisebord 14 414 NOK // COCO Spisestol 1 629 NOK // MERINO Teppe Oat fr. 2 874 NOK

Spisestuen 

Vi fortsetter fra stuen til spisestuen. Her finner du et robust spisebord med trendy lamellbelagte føtter og en lett finish – et stilig design som ikke går ut av tiden. Match med noen stilige og komfortable spisestuestoler som vår favoritt Coco. Legg til et mykt, men praktisk teppe og avslutt med en vakker bukett i en stilig glassvase som prikken over i-en!

CELINE Sengegavl Natur 7 685 NOK // MELLOW Sengeteppe Lin 1 729 NOK

soverommet

Mens vi fortsetter omvisningen ender vi opp på det nydelige soverommet. Her fortsetter den harmoniske fargeskalaen i jordfarger. Rommet beviser at det er enkelt å kombinere både stil og funksjonalitet. Sov i nydelig sengetøy og match med en drømmende sengegavl som fine Celine.

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;