Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp i 14 dager

linie design

Det danske merket Linie Design er i dag den største designskaperen og leverandøren av håndlagde tepper i Nord-Europa. Alle produktene har et unikt design med fremfor alt et moderne og elegant preg. Det er med stor forsiktighet og omtanke at teppene fra Linie Design er produsert og gir hjemmet ditt en unik og personlig stil.

Om Linie Design

Når kreativitet og kvalitet møtes. Linie Design produserer sine håndlagde tepper fra nøye utvalgte materialer i sofistikerte farger. Fordi hvert teppe er unikt, blir det en prydgjenstand i hjemmet ditt.

Håndlagde tepper med skandinavisk utseende

Linie Design er et eksklusivt dansk designfirma som har valgt å fokusere på følelsen av stil og eleganse i sitt brede utvalg. Håndlagde tepper har alltid en veldig lang levetid, og de er vakre å se på. Hvert teppe er også unikt gjennom tradisjonelle veveteknikker i produksjonen. De bruker utelukkende håndplukkede naturlige materialer fra India, og teppene er kjent for sitt sofistikerte skandinaviske utseende. I tillegg til å være en dekorasjon i hjemmet ditt, er teppene veldig enkle å ta vare på og kan rengjøres.

Selskapet ble grunnlagt allerede i 1980, inspirert av den svale tidløse skandinaviske minimalismen. Visjonen de hadde var å dekorere hjem over hele verden med eksklusive tepper i slitesterk kvalitet. Gjennom årene har de videreutviklet teknikkene og fortsatt å skape skandinavisk design med fantastisk kvalitet. Materialene og fargene i teppene går i harmoni med naturen og endringene i de fire årstidene. Linie Design har blitt et kjent merke, og selskapet har fått veldig god oppmerksomhet rundt om i verden for sine unike tepper som er laget av skandinaviske designere og håndverkere.

Skap forandring med et vakkert teppe

Du kan enkelt forandre rommet med et teppe i rampelyset. Det er de små detaljene som skaper helheten. Et eksklusivt teppe fra Linie Design gir hjemmet skjønnhet. I vårt store sortiment finner du raskt akkurat din favoritt. Hos Sleepo har du gratis frakt. I tillegg kan du føle deg trygg med et 14 dagers åpent kjøp. Ditt nye teppe fra Linie Design blir levert til deg med rask levering.

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp i 14 dager
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager