Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp i 14 dager

Jobbe med sleepo

De ansatte er det viktigste som finnes! Derfor sørger vi for å omgi oss med mennesker vi liker. Sammen vokser vi som et selskap, men også som mennesker. Vi synes det er viktig å ha det gøy på arbeidsplassen din. Derfor sørger vi for å gjøre ting sammen som vi liker!
Hvis du har vilje, engasjement og drivkraft, kan du bli vår nye kollega!

Om Sleepo

Sleepo er en av Sveriges ledende forhandlere av møbler og hjemmeinnredning på nettet. Målet vårt er å tilby deg det aller beste innen møbler og interiør, og alltid streve for å forbedre og utvide sortimentet vårt for å tilby deg et moderne og godt assortiment med over 14 000 produkter fra en rekke kjente merker og et raskt voksende utvalg av private label. Sleepo har i dag ca 70 ulike produktkategorier innen møbler og hjemmeinnredning, og sortimentet vokser stadig. Vi er et lidenskapelig og ambisiøst selskap som tilbyr kundene en førsteklasses handleopplevelse med et konkurransedyktig kundetilbud.

Vi ser etter deg som brenner for møbler og interiør og ønsker å jobbe i et raskt voksende selskap sammen med kreative medarbeidere. Hos Sleepo er kulturen vår basert på upretensiøsitet, nysgjerrighet og fremtidsrettet tenkning. Alle er like viktige for oss, og vi streber alltid etter å vokse som et team.

Tidligere erfaring fra e-handel samt erfaring med arbeid med møbler og boliginnredning er alltid en fordel. Språkkunnskaper er en ferdighet som blir stadig mer etterspurt etter hvert som vi investerer i nye markeder.

LEDIGE STILLINGER

Vi har for tiden ingen ledige stillinger, Så snart vi leter etter nye ansatte, vil vi kunngjøre dette, og du er hjertelig velkommen til å sende oss søknaden din!


 

Arbeidsplass & kultur

Hos Sleepo er kulturen vår basert på upretensiøsitet, nysgjerrighet og fremovertenking. Alle er like viktige for oss, og vi prøver å vokse som et team. For å oppnå dette har våre ansatte muligheten til å forme sin egen rolle og arbeidssituasjon.

I tillegg til å ha det gøy sammen i arbeidstiden, sørger vi for å komme oss ut på felles aktiviteter og dermed vokse sammen. Vi er stolte av bedriftskulturen vår og jobber for å gjøre den enda bedre!

Kontakt

Telefon
08-20 87 70

E-post
jobb@sleepo.se

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp i 14 dager
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;