Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Justerbare senger

Sengen er det viktigste møbelet i hjemmet ditt. Mange tror at sengen nesten bare er til å sove i, men det er enormt mange mennesker som legger seg på sengen for se film og serier de følger med på. Derfor er det enda viktigere å ha riktig type seng. Ta en titt blant våre justerbare senger og finn din favoritt. Med en justerbar seng vil du og kroppen ha det mye bedre fordi du alltid får sove ut.

Kjøp en rimelig og justerbar seng på Sleepo

Sengen er det viktigste møbelet i hjemmet ditt. Mange tror at sengen nesten bare er til å sove i, men det er enormt mange mennesker som legger seg på sengen for se film og serier de følger med på. Derfor er det enda viktigere å ha riktig type seng. Ta en titt blant våre justerbare senger og finn din favoritt. Med en justerbar seng vil du og kroppen ha det mye bedre fordi du alltid får sove ut.

Hvis du skaffer deg en justerbar seng, kan du tilpasse sengen til deg og kroppen din. Hvis du skal legge deg i sengen og se mange episoder på serien du har fulgt lenge, er det viktig at du bruker en justerbar seng riktig. For "TV-kikking" anbefaler vi at du bruker en mer "sittende" stilling, dette gjelder også hvis du skal ta en lengre powernap. Velger du en av våre justerbare senger, får du en justerbar seng som er utstyrt med en motor på både hode- og fotdelen som styres med tilhørende fjernkontroll.

Når du har skaffet deg en av våre justerbare senger, vil du etter hvert lære om de spesifikke innstillingene som er best egnet for søvn, serietitting og ettermiddagsluren.. Når du f.eks. skal se serier i sengen, vil den justerbare sengen din nesten føles som en fantastisk lenestol som du kan sitte eller ligge i. Hvis du skal ta deg en lengre lur, er det ifølge mange best å justere den justerbare sengen i halvt sittende stilling. Imidlertid lærer du best gjennom bruk. Du bør selvfølgelig bruke den innstillingen du føler deg mest komfortabel med.

Hvis du har rygg-, nakke- eller skulderskader, er en justerbar seng et utmerket verktøy for å avlaste kroppsdelen du har smerter i.

Når du har en justerbar seng hjemme, tror vi at det er smartest å prøve å finne den perfekte rammen med en gang. Med en justerbar seng kan du gjøre det mye lettere for deg å komme opp og ned i sengen hvis du har problemer med ryggen. En annen positiv innvirkning som en justerbar seng har, er at den motvirker snorking hos mange av våre kunder. Enten du har medisinske problemer eller bare leter etter en utmerket seng, anbefaler vi en av våre justerbare senger.

Vi i Sleepo er forhandlere, og vi har samarbeid med merker som produserer blant annet justerbare senger av meget høy kvalitet. Her finner du kjente svenske kvalitetsprodusenter som Tempur, Jensen, Fridnäs, Kinnabädden og mange flere. Bedriftene vi samarbeider med har mange års yrkeserfaring og bruker solide materialer slik at opplevelsen av en justerbar seng skal være så god som mulig. For å sikre at du er så fornøyd som mulig med en av våre justerbare senger, har du generøse garantibetingelser hos oss, noe som er en annen grunn til at du kan handle trygt hos oss online. Våre mest populære justerbare senger er 120 cm og 140 cm brede, men du kan velge en justerbar seng med en bredde fra 80 cm til 180 cm.

Sengene våre er av veldig høy kvalitet, men avhengig av hvilken sengetype du velger, kan fjærsystemet til madrassen være forskjellig mellom våre justerbare senger. Pocketsystemet består av fjærfylte lommer fordelt på en rekke soner - jo flere soner de har, jo mer effektivt tilpasser madrassen seg til kroppen din og gir dermed større lettelse. Velg mellom alle våre merker, modeller og farger - du vil garantert finne din drømmeseng blant våre justerbare senger som vil hjelpe deg å sove godt, natt etter natt, i lang tid fremover.

Kontakt kundeservice

Hvis du har spørsmål om våre justerbare senger, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice på telefonnummer: +468208770. Her vil våre sengetøyeksperter hjelpe deg med å velge riktig seng. Velkommen!

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;