Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Rammeseng 180 cm

Bestill din nye, rimelige rammeseng 180 cm fra oss på Sleepo!

Sengen er et av de viktigste innkjøpene du gjør til hjemmet ditt. En god rammeseng i 180 cm av tidløs design av høy kvalitet og som gir deg en god natts søvn er en veldig klok investering.

Her på Sleepo har vi et stort utvalg av rimelige rammesenger i 180 cm av god kvalitet. Med en rammeseng 180 kan du enkelt finne den perfekte rammesengen med litt ekstra plass til et gjesterom eller en dobbeltseng på 180 cm som gir komfort for alle som sover i den. Vårt brede utvalg av rammesenger i 180 cm gir deg sjansen til å finne akkurat den stilen du ønsker på soverommet ditt uten å gå på kompromiss med søvnkvaliteten. En elegant, tidløs design med en madrass som fokuserer på komfort og støtte, kan gi hele soverommet ditt et løft. Våkn opp uthvilt hver dag!

Rammesenger av høy kvalitet 180 cm for alle

Velg din nye rammeseng 180 cm i flere forskjellige modeller og design. Hvis du vil ha en fin rammeseng i svart, kan du finne den hos oss på Sleepo. Med våre elegante og moderne rammesenger 180 cm får hele rommet en følelse av luksus. Våre mest populære rammesenger i 180 cm er tilgjengelige i populære standardmål som 180x200 og 180x210. De slitesterke møbelstoffene gjør at rammesengen i 180 cm ser ny ut i lang tid, og kvalitetsmadrassene du finner hos Sleepo, gjør at den også føles som ny i lang tid. I vårt brede sortiment har vi mange forskjellige fjærsystemer, slik at du kan finne den rammesengen i 160 cm som passer deg og dine sovevaner best. Vi selger rammesenger i 180 cm fra flere kjente merker som Kinnabädden, Mille Notti og Tempur samt Sleepos eget merke Sleepo Collection. Med en rammeseng 180 cm fra oss garanterer vi deg en god natts søvn!

Finn din drømmeseng på Sleepo

Hvis du kjøper en av de komfortable og myke rammesengene i 180 cm som vi tilbyr i vårt sortiment. For å sikre at du er fornøyd med sengen din, tilbyr vi også 14 dagers åpent kjøp! Med vår raske levering kan du våkne uthvilt i din elegante, komfortable og luksuriøse drømmeseng i nær fremtid.

Hvis du har spørsmål om rammesengene våre, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice på telefonnummer: +468208770. Her vil våre sengeeksperter hjelpe deg med å velge riktig rammeseng i 180 cm. Hjertelig velkommen!

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;