Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp i 14 dager

Prøv sengen din hjemme i 90 dager

Når du kjøper en seng fra Sleepo, kan du prøve den hjemme i opptil 90 dager! Hvis du ikke er fornøyd, kan du enkelt endre sengens fasthet fra bare 500 SEK!

Vi synes det skal være enkelt, trygt og praktisk å kjøpe en seng fra oss. Vi tror også at det vil være mye mer rettferdig å la deg prøve den nye sengen hjemme i fred og ro i stedet for noen få minutter, fullt påkledd i en butikk.

Hvis den nye sengen din føles for myk eller for hard, gir vi deg muligheten til å endre komforten på sengen. Du trenger ofte tid til å venne deg til en ny seng, og vi vil derfor at du skal prøve sengen i minst 30 dager. Etter 30 dager og opptil 90 dagers bruk har du muligheten til å endre komforten i sengen, enten for en fastere eller mykere komfort.

Hvis du føler at du har valgt feil fasthet på den nye sengen din, kan du kontakte vår kundeservice for å få hjelp til å bestille en ny madrasskjerne i fast eller middels fasthet fra bare 500 NOK. 

MERKNAD:

En dobbeltseng (160 x 200, 180 x 200 og 180 x 210 cm) fra Sleepo Beds består av to madrasskjerner. Hvis du vil bytte ut begge sider av sengen, må du derfor bestille to nye kjerner for 500 NOK / stk.

En dobbeltseng (160 x 200 og 180 x 200) fra Jensen består av en hel madrasskjerne. Du må derfor bytte ut hele madrassen for 1000 NOK når du bytter fasthet.

Tilbudet gjelder alle Jensen-senger og Venus, Tellus, Dream og Jupiter fra Sleepo Beds kjøpt fra 1. juni 2018.

Ting du må huske på når du velger fasthet:

Sengens fasthet ligger i fjærsystemet i madrassen. Jo flere fjærer madrassen består av, og jo hardere fjærene er bundet, jo fastere blir følelsen. Hos oss kan du velge mellom medium og fast fasthet.

Når du prøver på en seng med lommeoppheng, er det viktig at du legger deg i sengen slik at fjærene har sjansen til å jobbe på riktig måte og gi riktig støtte til kroppen. Sengen skal være myk nok til at hofter og skuldre kan synke ordentlig i madrassen, men samtidig så fast at ryggen holdes rett i den stillingen du vanligvis sover i.

Justering etter vekt?

Vekten din er veldig viktig når du velger fasthet i sengen din. Hvis du vil si det enkelt, kan du si at jo tyngre du er, og jo eldre du blir, desto fastere seng foretrekker du. Hvis du veier mindre enn 80 kg, bør du generelt velge medium, og hvis du veier mer enn 80 kg, trives du vanligvis best i en seng med fast fasthet.

  • Under 80 kg = Medium
  • Over 80 kg = Fast


MERK! Jupiter Continental og Frame Bed oppfattes ofte som en mykere seng, og du kan med fordel velge Fast selv om du normalt ville valgt Medium.

Hvilken stilling sover du vanligvis i?

De aller fleste av oss har en favorittstilling når vi sover. Dette er stillingen du ligger i under den første og viktigste delen av søvnen. Hvis du sover på ryggen eller siden, kan det hende du trenger en litt mykere seng for å kunne synke ordentlig ned med skuldre og rumpe. Hvis du sover på magen, trenger du en fastere seng for ikke å synke for mye med brystet og dermed få smerter i nakken og korsryggen.

Hvordan føles din nåværende seng?

Til slutt bør du tenke på hva slags seng du har for øyeblikket. Hvis du har problemer med spesielt hofte og skuldre, skyldes dette ofte at du har en seng som er for hard og derfor ikke synker nok ned i sengen. Det går motsatt vei også. Du føler at du for øyeblikket synker for mye i sengen, og på grunn av dette får du smerter i korsryggen og nakken, bør du investere i en fastere seng enn det du har for øyeblikket.

Les mer om hvordan du velger riktig seng under sengeguiden


 

Hvordan virker det?

1. Bestilling

Du bestiller den nye drømmesengen din på Sleepo basert på dine behov og budsjett.

2. Prøv i 90 dager

Normalt tar det omtrent 30 dager å bli vant til en ny seng. Vi gir deg opptil 90 dager til å prøve sengen på soverommet ditt.

3. Du sover godt i den nye sengen din

I de fleste tilfeller vil du føle deg komfortabel i den nye sengen din, og du kan sove godt i mange år fremover.

4. Må fastheten justeres?

Hvis du mistenker at du vil endre fasthet, kan du kontakte vår kundeservice og de vil hjelpe deg med å bestille en ny madrasskjerne i fast eller middels fasthet.

5. Levering av ny madrass

Den nye madrasskjernen i den valgte fastheten blir sendt hjem til deg via hjemlevering. Du kan også beholde den gamle madrassen.


 

Senger med 90 dagers søvngaranti

Venus kontinentalsenger

Tellus kontinentalsenger

Jupiter kontinentalsenger

Venus rammesenger

Jupiter rammesenger

Venus Justerbare senger

Tellus Justerbare senger

Jupiter Justerbare senger

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp i 14 dager
Sleepo tilbyr alltid åpent kjøp i 14 dager