Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp i 14 dager

Bedriftsmøbler

08-20 87 70

info@sleepo.no

Man-fre kl 10-15

Møbler og sengetøy for bedrifter

Sleepo hjelper deg som bedrift med å skreddersy møbler og sengepakker som passer deg. Vi hjelper f. eks. hoteller, campingplasser og andre selskaper med større bestillinger. Er du interessert i å bestille bedriftsmøbler og senger fra oss? Kontakt vår kundeservice, så hjelper de deg!

Bedriftsmøbler som passer for alle

Sleepo kan tilby et stort utvalg av sofaer, lenestoler, sovesofaer, sengetøy, puter, dyner, stoler, bord, nattbord, kommoder og andre møbler til god kvalitet og priser. Vi samarbeider med noen av Sveriges mest kjente merkevarer og jobber også tett med en rekke møbelfabrikker i både Sverige og Europa. Dette betyr at vi kan tilby et bredt spekter av alt fra sofaer, senger, sengetøy, bord og stoler til lamper og møbler til hjemmet.

Vi hjelper gjerne og skreddersyr møbelpakker som passer for bedrifter, campingplasser, konferansehoteller og hotell m.m. Ta kontakt med kundeservice på info@sleepo.se så hjelper vi deg på den beste måten!

Stort utvalg av hotellsenger

Det er viktig å opprettholde høy kvalitet på senger, og mange hotellgjester velger ofte hotell etter senger. Derfor er valg av hotellseng viktig!

Sleepo tilbyr et stort utvalg av senger med god kvalitet og pris. Vi selger kontinentalsenger, justerbare senger, køyesenger og familiesenger i flere forskjellige prisklasser og samarbeider med noen av Sveriges mest kjente merkevarer, inkludert: Tempur, Kinnabädden, Jensen, InBed og Mavis.

Vi jobber også tett med sengefabrikker i både Sverige og Europa. Dette betyr at vi kan skreddersy et konsept som er like egnet for hytter og mindre overnatting som større hoteller og campingplasser.


Kontakt oss

Ring oss gjerne på 08-20 87 70 eller send oss en e-post på info@sleepo.no

Åpningstider man-fre 10-15

Lunsjstengt 12-13

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp i 14 dager
Sleepo tilbyr alltid åpent kjøp i 14 dager