Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp i 14 dager

Bedriftsmøbler

+46 8208770

info@sleepo.no

Man-fre kl 10-17

Møbler og sengetøy for bedrifter

Sleepo hjelper deg som bedrift med å skreddersy møbler og sengepakker som passer deg. Vi hjelper f. eks. hoteller, campingplasser og andre selskaper med større bestillinger. Er du interessert i å bestille bedriftsmøbler og senger fra oss? Kontakt vår kundeservice, så hjelper de deg!

Salongmiljø

Skap det perfekte loungemiljøet på kontoret ditt med møbler og innredning fra oss i Sleepo. Innrede med lenestoler, sofaer og lenestoler med høy komfort, legg til avslapningsområder med ulike typer bord og dekorer med detaljer for å skape et koselig sted å lade batteriene. Trenger du hjelp til planlegging av bedriftens loungemiljø? Ta da kontakt på info@sleepo.no eller ring oss på +46 8208770

Konferanserom

Hvem sa at konferanserom må være nakne og kjedelige? Vi i Sleepo tror ikke det uansett. I stedet tror vi at et hyggelig arbeidsmiljø genererer produktivitet og kreative ideer. Hos Sleepo.se finner du kvalitetsmøbler, komfortable og rimelige møbler for et vellykket konferanserom. Ta kontakt med vår kundestøtte på info@sleepo.no eller +46 8208770 for mer personlig hjelp med utformingen av selskapets konferanserom.

Kontoret

Føles det som om det er på tide å gi kontoret et løft? Her på Sleepo har vi et bredt utvalg av møbler og innredninger som passer perfekt til arbeidsplassen. Glem kjedelige pulter og kontorstoler, hos oss finner du i stedet varianter som er både funksjonelle og stilige. Vår kundestøtte hjelper deg gjerne med å finne en løsning som passer deg og din bedrift. Ta kontakt på info@sleepo.no eller ring oss på +46 8208770.


Kontakt oss

Ring oss gjerne på +46 8208770 eller send oss en e-post på info@sleepo.no

Åpningstider man-fre 10-17

Lunsjstengt 12-13

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp i 14 dager
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager