Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Bedriftsmøbler

Velkommen til Sleepo - din partner for bedriftsinteriør!

Vi på Sleepo er stolte av å være din leverandør av møbler og interiør for bedrifter. Enten du trenger å friske opp kontoret ditt, innrede hotellrom, skape en trivelig atmosfære for de ansatte eller rett og slett finne det perfekte møbelet for virksomheten din, har vi det du trenger.

Sortimentet vårt omfatter over 17 000 produkter fra flere velkjente merker. Vi har nøye utvalgte møbler og interiør som passer for ulike bedriftsbehov og stiler. Enten du leter etter moderne, elegante møbler eller tidløs klassisk design, har vi noe som vil inspirere deg.

Som bedriftskunde tilbyr vi deg:

Stort og variert utvalg: Med over 17 000 produkter kan du være sikker på å finne det du trenger for å skape et trivelig og funksjonelt arbeidsmiljø.

Kjente merkevarer: Vi samarbeider med flere av de mest anerkjente merkevarene innen møbel- og interiørbransjen for å sikre høy kvalitet og stil i hvert produkt.

Personlig service: Vårt team står klart til å hjelpe deg med alt fra interiørtips, tilbud, koordinering av innkjøp og kontinuerlig oppdatering om leveranser.

Rask og pålitelig levering: Vi forstår viktigheten av å få bestillingene dine i tide. Vi tilbyr rask og pålitelig levering for å sikre at prosjektet ditt går smidig

Enten du driver en liten bedrift eller en stor organisasjon, er vi her for å møte dine behov og hjelpe deg med å skape en arbeidsmiljø som både er funksjonell og estetisk tiltalende.

Kontakt oss på info@sleepo.se

Stort utvalg av senger

En komfortabel seng og en god natts søvn er noe som gjør hotellgjestene glade for å komme tilbake. Derfor er det viktig for hvert hotell å velge riktig seng. Hos Sleepo.no finner du et stort utvalg senger i god kvalitet og som er rimelige. Velg mellom kontinentalsenger, justerbare senger, rammesenger, køyesenger og familiesenger som oppfyller dine og dine gjesters forventninger. Ta gjerne kontakt med vår kundestøtte på info@sleepo.no eller +46 8208770 så får du hjelp til å velge riktig seng. Du kan også besøke vårt showroom i Stockholm sentrum for å føle og klemme mange av sengene våre i det virkelige liv.


Kontakt oss

Ring oss gjerne på +46 8208770 eller send oss en e-post på info@sleepo.no

Åpningstider man-fre 10-17

Lunsjstengt 12-13

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;