Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Pledd

Kle hjemmet ditt i fantastisk koselige pledd. Draper et fint teppe over sofaen og sengen eller kryp under det selv. Her finner du en nydelig blanding av myke og uttrykksfulle pledd i en rekke materialer, farger og størrelser.

Utvalgt for deg

Nydelige tepper

Med et nytt fantastisk teppe i forskjellige materialer og fine farger fra Sleepos store utvalg, kan du enkelt fornye og legge farger til hjemmet ditt.

Fine pledd og tepper Sleepo

har et stort utvalg og et bredt utvalg av eksklusive, stilige pledd samt varme pledd og tepper av beste kvalitet laget av forskjellige materialer som bomull, lin, mohair og ull. Hos Sleepo får du alltid ny inspirasjon til hjemmet ditt og finner alltid et pledd som passer for enhver personlighet. Her finner du alt fra et mykt og behagelig teppe å krype under og kose med eller et vakkert fargerikt teppe som du kan ha som en fin interiørdetalj i hjemmet ditt. Kjøper du et teppe fra Sleepo, får du garantert et teppe som du lengter etter hjemme.

Babytepper og koselige tepper

Klart du vil gi barnet ditt det aller beste? Hos Sleepo finner du fantastiske komfortable tepper til barn som alle barn bare vil elske og aldri vil gi slipp på. Teppene er laget av fantastisk myke eksklusive materialer og passer perfekt i barnesengen, i barnevognen, for lek eller når som helst noe mykt, varmt og praktisk er nødvendig. Sleepos merkevarer bruker bare de aller beste egenskapene, og med alle de fine fargene, vil du garantert finne noe som passer deg og ditt barn. Her finner du alle farger, alt fra et oransje pledd til andre farger til virkelig gode priser. Vi selger tepper fra flere kjente merker som Klippan Yllefabrik, Beach House, Classic Collection og Himla.

Handle på Sleepo

Hos oss på Sleepo har vi et stort inspirerende utvalg, og vi sørger alltid for at du får raske leveringstider på en - tre dager. Vi tilbyr også alltid frakt til alle våre kunder i Sverige, uavhengig av bestillingsverdi. Hvis du av en eller annen grunn ikke ville være fornøyd med for eksempel et fint teppe eller ønsker å bytte produkt, har du alltid et 14-dagers åpent kjøp på dine leveranser.

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;