Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

101 Copenhagen

101 Copenhagen er et dansk designmerke som ble grunnlagt i 2017. Med en visjon om å hedre fantastisk kvalitet og håndverk, omfatter merkets kolleksjoner både møbler og interiørdetaljer med en tidløs følelse. Med en ekte lidenskap for materialer og raffinerte teksturer, organiske former og farger, representerer 101 Copenhagen god klassisk design, men med en moderne vri.

101 Copenhagen: Eksklusivt interiørdesign fra Danmark

101 Copenhagen er et dansk interiørdesignfirma som tilbyr et unikt utvalg av høykvalitets produkter til hjemmet. Med fokus på skandinavisk minimalisme og funksjonalitet, har 101 Copenhagen raskt blitt et populært valg for designentusiaster over hele verden.

101 Copenhagen - Kvalitet i hvert detalj

Hos 101 Copenhagen blir det lagt stor vekt på kvaliteten i hvert eneste produkt. Fra elegante lamper til stilfulle møbler, er hvert element designet med omtanke og presisjon. Materialvalget er nøye utvalgt for å sikre holdbarhet og funksjonalitet, samtidig som designet er tidløst og elegant.

101 Copenhagen - Skandinavisk designtradisjon med et moderne preg

Med røtter i den skandinaviske designtradisjonen, kombinerer 101 Copenhagen klassisk håndverk med innovative elementer for å skape unike og moderne produkter. Resultatet er et sortiment som passer perfekt inn i både tradisjonelle og moderne hjem, og som skaper en atmosfære av stil og eleganse.

101 Copenhagen - Et bærekraftig valg

Som et miljøbevisst selskap, legger 101 Copenhagen stor vekt på bærekraftige produksjonsmetoder og materialer. Ved å velge produkter fra 101 Copenhagen, kan du være sikker på at du investerer i kvalitet som varer, samtidig som du tar vare på miljøet.

Utforsk det eksklusive utvalget fra 101 Copenhagen hos Sleepo

Hos Sleepo tilbyr vi et nøye kuratert utvalg av produkter fra 101 Copenhagen, slik at du kan skape et unikt og stilfullt hjemmemiljø. Utforsk vårt utvalg i dag og la deg inspirere av dansk design på sitt beste.

Spørsmål? Ta kontakt med vår kundeservice på telefon: +468208770 eller e-post: info@sleepo.no.

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;