Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

lovely linen

Lovely Linen har produsert kvalitetslinprodukter siden 1992. Selskapet har blitt inspirert av materialets lange historie, samt de fantastiske egenskapene lin har. Med sine myke tepper og spesialvasket sengetøy får hjemmet ditt det koselige og personlige preget som gjør det enkelt å føle seg komfortabel.

Om Lovely Linen

Lovely Linen av Kardelen produserer rustikt flotte hjemmetekstiler som sengetøy og håndklær av 100% naturlig lin. Merket kombinerer et tradisjonelt og praktisk materiale med en moderne design.

Naturlig linsengetøy

Naturlig sengetøy garanterer en behagelig søvn. Lin er et naturmateriale som lar kroppen puste om natten og føles kjølig når det er varmt og varmt når det er kaldt. Lovely Linen by Kardelen produserer sengetøy av 100% lin dyrket i Europa. Alle linproduktene deres er tilgjengelige i vakre, lune farger som gir en avslappende følelse på soverommet. Match putetrekk, sengekapper og laken i samme eller forskjellige farger for et naturlig og komfortabelt soverom. Merket, som startet i 1992, har som ambisjon å produsere linprodukter av høy kvalitet med moderne design.

Lett å vedlikeholde og holdbar

I tillegg til å være veldig behagelig, er sengetøyet fra Lovely Linen fra Kardelen både slitesterkt og enkelt å ta vare på. Sengetøyet vaskes i 60 grader og kan tørkes i tørketrommel, men det er selvfølgelig like greit å henge det tørt. Lin er et materiale som blir finere jo mer det brukes og teksturen på stoffet gir en fin og rustikk karakter til alle slags hjem, uansett om du har en moderne eller en tradisjonell hjemmeinnredning. På grunn av det store utvalget av forskjellige lune farger på sengetøyet, kan du enkelt velge en farge som passer til soverommet ditt.

Forbedre søvnen din med sengetøy

Soverommet er et av de viktigste rommene i hjemmet. Der slapper vi av, sover og lader batteriene til neste dag. Gjennom fint sengetøy kan vi forbedre søvnen vår og våkne mer uthvilt. Mange opplever at de får en bedre søvn med lintøy. Hvorfor ikke benytte anledningen til å kombinere soveromsinnkjøpet med et koselig og varmt pledd av lin og ull?

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;