Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Seng

Leter du etter en ny seng? Her finner du et stort utvalg av rimelige senger av høy kvalitet. Hos Sleepo kjøper du sengen din trygt og sikkert og alltid med gratis hjemlevering. Velg mellom kontinentalsenger, justerbare senger og rammesenger. Lag det perfekte soverommet med en ny seng som gir deg en god natts søvn og hjemmet et stilig utseende.

Kjøp en rimelig seng med god kvalitet på Sleepo

Du som lengter etter en virkelig god natts søvn har kommet til rett sted! Hos oss på Sleepo er det komfortable senger som dekker alle dine behov når det gjelder en god natts søvn. I vårt sortiment har vi hundrevis av senger hvor du også har muligheten til å gjøre et godt kjøp til utvalgte kampanjepriser. Vi tilbyr et bredt utvalg av mengder av forskjellige modeller. Vi har alt fra enkeltsenger til dobbeltsenger, inkludert justerbare senger og de med praktisk oppbevaring. Justerbare senger er også et perfekt alternativ til en justerbar lenestol som gir deg den ekstra støtten du trenger. Her kan du velge mellom luksuriøse kontinentalsenger og komplette sengepakker.

Senger i flere varianter og størrelser

Hos oss finner du senger i flere forskjellige størrelser - vi har alt fra enkeltsenger til store dobbeltsenger i flere størrelser. Vi har senger i størrelsene 80 x 200, 90 x 200, 105 x 200, 120 x 200 cm, 140 x 200 cm, 160 x 200 cm, 180 x 200 cm og 180 x 210 cm i flere forskjellige farger. Vi selger også senger for barn, f.eks. sprinkelsenger, juniorsenger og andre barnesenger å velge mellom.

Hvis du ofte har besøk av slektninger og venner i hjemmet ditt, tilbyr vi spesiallagde gjestesenger til gunstige priser. Eller hvorfor ikke investere i en køyeseng til hytta eller rommet ditt? Når du vil spare plass kan det hende at en loftseng er å foretrekke. Da kommer sengen høyere opp mot taket og du sparer verdifull gulvplass under sengen som kan brukes og for eksempel innredes til kontor- eller avslapning. Alt dette er tilgjengelig for kjøp online hos oss på Sleepo!

Sengetilbehør og komfortable madrasser

Har du en velfungerende seng og overmadrass hjemme, men en overmadrass som synger på siste vers? Da kan vi hjelpe deg, fordi vi også tilbyr komfortable madrasser fra flere merker i forskjellige prisklasser. For at madrassen skal passe til dine behov og forhold, er det et stort utvalg av forskjellige fyllinger i madrassene. Du kan for eksempel velge en lateksfylling eller en trykkavlastende overmadrass. En komfortabel overmadrass i sengen forbedrer søvnen din betydelig. Vi har et stort utvalg av senger å tilby og er blant annet forhandlere av sengemerkene Mille Notti, Tempur, Jensen, Kinnabädden, Sleepo Beds, Inbed Sweden, Elegance og Fridnäs Beds. Når du velger å kjøpe en seng online hos oss, er det mange muligheter for å sette ditt eget preg på soverommet. For eksempel kan du kjøpe en komfortabel seng med oppbevaring som hjelper deg med å skape orden og komfort på soverommet ditt. Avhengig av smak, kan du også velge en modell med eller uten sengegavl. Vi har også en rekke farger å velge mellom. Selvfølgelig kan du også kjøpe komfortable dyner og puter fra oss samt sengetøy som passer din personlige stil.

Hos oss er det noe for alle budsjetter og preferanser. Kjøp den nye sengen din online hos oss i dag. Velkommen!

Kontakt kundeservice

Hvis du har spørsmål om sengene våre, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice på telefonnummer: +468208770. Her vil våre sengetøyeksperter hjelpe deg med å velge riktig seng. Hjertelig velkommen!

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;