Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

høie

I over 150 år har Høie satt sitt preg på skandinaviske hjem. Kombinasjonen av høy kvalitet, god design og en innovativ holdning har ført til at Høie er et av de mest kjente merkene i sin kategori. Fabrikken i Brekstad, Norge, produserer dyner og puter fylt med allergivennlige fibre eller kvalitetssikret europeisk dun hver dag, alt for å gi kundene det de trenger for en god natts søvn.

Om Høie

Høie er et selskap fra 1850-tallet. Fabrikken i Sør-Norge produserer kvalitetsprodukter til soverommet, alt fra svale dyner og luftige puter til stilige dynetrekk. Soveromstekstiler med fokus på komfort og kvalitet Høie ble grunnlagt allerede i 1850, og helt siden den gang har merket vært synonymt med kvalitet. Fabrikken ved Høie vassdrag i Norge produserer tekstiler og sengetøy med teknikker som har blitt videreutviklet i mer enn 160 år. Fokuset er å lage myke og komfortable tekstiler som bidrar til god søvn og som også har et skandinavisk og stilrent preg.

Alle produktene er nøye testet for å tåle slitasje over tid og for å forhindre krymping i vasken. Selskapet jobber også med bærekraft og produktene er sertifisert av Øko-Tex. Dyner for alle temperaturer Når det gjelder dyner, har Høie noe for enhver smak. Det er praktiske og komfortable fiberdyner som er allergivennlige og maskinvaskbare. Det er også naturlige og luksuriøse dundyner for deg som liker å sovne omgitt av fluff. Alle Høie dundyner har også 15 års garanti!

Hvis du ikke vet hvilken dyne du skal velge, kan du tenke på om du vanligvis er varm eller kald om natten og velge en dyne med en varmegrad som passer deg. Hvis det endrer seg gjennom årstidene, kan du ha en dyne til sommeren og en til vinteren. Høie produserer dynetrekk i forskjellige materialer, inkludert sateng, vevd crepe og flanell. En skandinavisk rød tråd går gjennom designet, men det er fortsatt mange forskjellige farger og mønstre å velge mellom. Alt for å få soverommet ditt til å se pent ut om dagen og tilby en god natts søvn. Du trenger ikke velge mellom design eller komfort - du får begge deler.

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;