Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Sofaer og lenestoler

Benytt sjansen til å lene deg tilbake i en av de fantastisk komfortable sofaene eller lenestolene. Velg mellom enorme divansofaer, trendsikre fløyelssofaer, 2-seters sofaer for de som har noen færre kvadratmeter og mye mer. Her finner du sofaen og lenestolen som vil være det perfekte midtpunktet i stuen din.

Utvalgt for deg

Populære merker

Kjøp nye, komfortable sofaer og lenestoler på Sleepo

Ingen stue er komplett uten den perfekte sofaen. For å ha retten til å bli kalt perfekt, må sofaen være stilig nok til at den fortjener å være rommets sentrale fokuspunkt. Samtidig er jo en sofa til å sitte på, og du har rett til å stille høye krav til komfort - den skal være ekstremt behagelig både å sitte og å ligge på. For mange er sofaen ved siden av sengen stedet i hjemmet hvor du tilbringer mest tid. Det er derfor verdt å bruke litt tid og tenke på å velge en sofa som du vil være helt fornøyd med. Det skal heller ikke koste en formue - vi legger stor vekt på at alle har rett til en komfortabel sofa til en overkommelig pris. Det skal være både morsomt og rimelig å dekorere med nye møbler. Alle som leter etter en ny sofa, har definitivt havnet på rett sted - her kan du virkelig glede deg over forskjellige modeller, farger og materialer, og du vil selvfølgelig finne sofaer med trekk som kan vaskes. Selvfølgelig selger vi også stilige dekorative puter til den nye sofaen din, slik at du kan sette siste hånd på interiøret.

Stort utvalg av sofaer

I vårt brede utvalg finner du forskjellige typer sofaer av høy kvalitet, men likevel rimelige: sovesofaer, hjørnesofaer, L-sofaer og U-sofaer. Velg mellom fantastiske farger, komfortable og holdbare materialer, modeller med avtagbare puter og mye mer.

Hvordan gå frem for å finne riktig sofa når det er så mange forskjellige å velge mellom? Først må du tenke gjennom hvilke behov du har og hvordan sofaen skal brukes. Hvis du bor alene, kan det være nok med en liten sofa, men er det flere av dere hjemme? Eller har du ofte gjester på besøk? Da er det lurt å velge en mer romslig modell. En sovesofa er en utmerket løsning for de som bor trangt og ønsker å gi gjestene et fint sted å overnatte. Sofaen skal også passe til rommets dimensjoner. Barnefamilier gjør lurt å investere i sofaer med avtagbart og vaskbart trekk eller en skinnsofa som kan tørkes av når isen med sjokoladesaus havner på ville veier ... Lyse farger er nådeløse og alt som har blitt spist og sølt på sofaen setter lett spor og merker. Ekte mørke sofaer er også følsomme for smuss og søl, så fra et flekkperspektiv er middels mørke og mønstrede stoffer det beste valget. En ekstra nakkestøtte er fin for de som liker å sitte oppreist, for eksempel når du leser.

I vårt sortiment finner du sikkert en sofa som passer ditt hjem, så se deg rundt i vår nettbutikk og kjøp en ny og rimelig sofa i dag. Vi ønsker imidlertid å advare mot risikoen for å bli en ekte sofasliter - det kan være veldig vanskelig å rive deg bort fra en komfortabel sofa.

Stilige og komfortable lenestoler

Len deg tilbake i våre komfortable lenestoler fra House Doctor, Design House Stockholm, Bloomingville og Sleepo Collection. Her finner du et av markedets beste utvalg av stilige, komfortable, enkle å plassere og rimelige lenestoler. Maksimer stueinnredningen med en lamino lenestol eller en howard lenestol. Vi har akkurat det du leter etter. Lenestoler er et avslappende møbel i slitesterkt materiale som er tilgjengelig med eller uten fotskammel. Leter du etter et passende rutete å henge over armlenet? Tepper og mye mer finner du selvfølgelig også her.

Interiørshopping på sitt beste. Ingen stue er komplett uten en komfortabel lenestol. En nydelig lenestol vil være hjemmets mest avslappende og populære stol. Passer også perfekt på soverommet og gjesterommet og som et supplement til sofagruppen din. Lenestolen er et av hjemmets lettest plasserte møbler og er lett å veksle mellom forskjellige rom og her finner du mange komfortable, stilige og trendy alternativer når du velger lenestol.

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;