Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Madrassbeskyttere

Du vet helt sikkert at en god overmadrass forlenger sengens levetid og gir deg en mer behagelig søvn. Sats også på en madrassbeskytter i høy kvalitet hvis du har investert i høy kvalitet hvis du har investert i en god overmadrass.

Viktig med god overmadrassbeskyttelse

Du vet helt sikkert at en god overmadrass forlenger sengens levetid og gir deg en mer behagelig søvn. Sats også på en madrassbeskytter i høy kvalitet hvis du har investert i høy kvalitet hvis du har investert i en god overmadrass.

Madrassbeskytter kan være detaljen som løfter helheten

En madrassbeskytter er ikke bare bra for deg som ønsker å beskytte sengen, det kan også være et estetisk løft for soverommet ditt. Vi har flere forskjellige modeller, slik at du kan velge et utseende som passer ditt hjem. Med en vattert madrassbeskytter kan du ha et soverom som føles som hentet fra et femstjerners hotellmiljø. Hos oss finner du beskyttere som er tredd over sengemadrassen for optimal passform og beskyttelse i form av en ekstra, supertynn, madrass rett under lakenet. Her på Sleepo liker vi rene naturlige materialer av høy kvalitet, men du kan også finne madrassbeskyttere med vannavvisende egenskaper i de mest funksjonelle materialene til formålet.

Overmadrassbeskyttelse for spesielle behov

I vårt utvalg av madrassbeskyttere finner du, i tillegg til de vanligste variantene, spesialprodukter for spesielle behov. Trenger du madrassbeskytter til en kombinasjonsmadrass eller et slitesterkt madrassovertrekk for en baby? Vi har begge varianter. Hvis du har investert i en kvalitetsseng, er det bortkastede penger å ikke bruke en god madrassbeskytter som koster lite tatt i betraktning produktets fordeler. Madrassbeskytterne våre er enkle å vaske og kan også gjøre det lettere å re sengen pent. En annen fordel er at det blir lettere for deg å oppnå en harmonisk helhet på soverommet enn om du har en synlig, kanskje mønstret eller farget overmadrass i sengen.

Sleepo fokuserer på kvalitet

Bestill madrassbeskytter online hvis du liker gode priser og et stort utvalg av kvalitetsprodukter.  Alle produktene våre er håndplukket fra noen av de beste merkene på markedet. Kvalitetsprodukter på soverommet lønner seg både i form av forbedret hvile og ved at de holder seg, vask etter vask.

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;