Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Oppbevaring

Organiser mer! Vi trenger alle mer oppbevaring for alt det gode vi har hjemme. Her finner du løsningen på alle dine lagringsproblemer med stilige og funksjonelle skap, bokhylle, vegghylle, hyller, skjenker og mer, slik at alle elementene dine kan finne de rette stedene.

Utvalgt for deg

Populære merker

Oppbevaring og møbler på nettet

Trenger du å fornye hjemmet ditt? Da har du kommet til rett sted. Her tilbyr vi førsteklasses og rimelige møbler for alle rom. Puss opp gangen din og kjøp en fin kommode eller et skap, rydde opp på soverommet og kjøp en ny garderobe eller kjøp en ny fin bokhylle, vegghylle, hylle eller vitrineskap til stua. Vi har også barnemøbler i flotte farger som passer for barn i alle aldre.

Vi selger ikke bare møbler for innendørs bruk. Hvis du vil investere i gode utendørsmøbler til både terrassen og balkongen, finner du fine sommermøbler hos oss!

Oppbevaring fra flere kjente merker

Oppdag den store bredden av kjente merker når du handler hos oss. Fatboy, Mavis og House Doctor er noen av merkene vi markedsfører. Vi leverer ikke bare møbler til storbyene Stockholm og Gøteborg, vi leverer selvfølgelig møbler til byer over hele landet. Handle de nye møblene dine online og unngå lange kjedelige køer. Her på Sleepo er vi alltid åpne, og du kjøper møblene dine online akkurat når det passer deg. Ta en titt på vårt inspirerende utvalg av interiørprodukter og møbler i fred og ro, og klikk hjem varene dine. Velg blant trendy stilige møbler online for stue, kjøkken, gang og soverom. Velkommen til vår nettbutikk, vi er alltid åpne når du vil kjøpe møbler online!

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;