Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

midnatt

Midnatt er et svensk selskap som produserer mykt sengetøy i sprø, økologisk bomull. Her finner du dynetrekk, putevar og laken, for både store og små, i vakre, stilige farger som lett blandes og matches med hverandre. I tillegg gir den steinvasket finish hvert soverom et uformelt og avslappet utseende. Oppdag Midnatt med oss ​​på Sleepo!

Sov godt i organisk sengetøy fra midnatt

Midnatt er et svensk selskap som produserer mykt sengetøy i sprø, økologisk bomull. Her finner du dynetrekk, putevar og laken, for både store og små, i vakre, stilige farger som lett blandes og matches med hverandre. I tillegg gir den steinvasket finish hvert soverom et avslappet og avslappet utseende. Oppdag midnatt med oss ​​på Sleepo!

Organisk sengetøy med steinvasket finish

Merkets ambisjon er å alltid kunne gi sengen din et utseende hvor farger og mønstre kan kombineres akkurat som du vil. Med laken og putetrekk i forskjellige farger som selges separat, gjør det det veldig enkelt for deg å supplere og oppdatere sengen med det du allerede har. Arkene har en steinvasket finish som gir en vakker struktur med bevart mykhet og at bomullen er organisk er for Midnatt et helt naturlig utgangspunkt.

Historien bak midnatt

Grunnleggerne bak merket Midnatt er Josephine Blix og Louisa Hammarbäck som sammen ønsket å skape et bevisst merke med en ny følelse av myke trender. Dette fødte Midnatt og ambisjonen om å tilby økologisk sengetøy til gode priser for alle slags drømmere.

Bla gjennom merkets fantastiske, organiske dynetrekk, organiske putetrekk og organiske sengetøy og klikk hjem favorittene dine i dag!

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;