Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Futon madrass

I over 2000 år har futon madrasser eksistert og hjulpet mange med å oppnå en fantastisk søvnkvalitet. Opprinnelig kommer futonmadrasser fra Japan, men har de siste årene blitt populære over hele verden takket være de praktiske fordelene og gode egenskapene som følger med en futon madrass.

Rimelig og komfortabel futon madrass hos Sleepo

I over 2000 år har futonmadrasser eksistert og hjulpet mange med å oppnå en fantastisk søvnkvalitet. Opprinnelig kommer futonmadrasser fra Japan, men har de siste årene blitt populære over hele verden takket være de praktiske fordelene og gode egenskapene som følger med en futon madrass.

Sov godt på den nye futonmadrassen din

Det er flere fordeler ved å velge en futonmadrass. Bomullen i futonen tilpasser seg kroppen din og støtter den slik at du oppnår best mulig sovekomfort. En av fordelene med en futonmadrass er at den er laget av naturmateriale, som er perfekt for de som lider av allergi eller har ryggproblemer. En futonmadrass er også ofte billigere enn en vanlig fjærmadrass.

Populære futonmadrasser fra Karup Design

Alle fortjener en veldig god futonmadrass slik at de kan sove godt om natten. Bestill online her hos Sleepo og vårt store sortiment, så sørger vi for å raskt levere din nye futonmadrass hjem til deg. Vi tilbyr 14 dagers åpent kjøp, slik at du kan føle deg hjemme i fred og ro. Velg din nye futonmadrass fra det kjente og populære merket Karup Design!

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;