Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Madrass

Myke madrasser, harde madrasser - alle har forskjellige behov. Noen trenger mye støtte, mens andre foretrekker å sove på en myk, luftig sky. Hos Sleepo har vi sørget for at det er noe for enhver smak. Enten du trenger madrass til en enkeltseng eller madrasser til en dobbeltseng, finnes det mange alternativer å velge mellom som alle gir deg en riktig god natts søvn hver natt. Tross alt sover vi en tredjedel av livet vårt, så det er viktig å ikke gjøre det halvhjertet når det er på tide å velge en ny madrass. Velg og vrak blant alle de utmerkede kandidatene, og finn din favoritt.

Komfortabel madrass

Den rette madrassen kan være forskjellen mellom en god natts søvn og en stiv rygg neste dag, og vi i Sleepo forstår hvor viktig den er.

Madrasser for alle

Myke madrasser, harde madrasser - alle har forskjellige behov. Noen trenger mye støtte, mens andre foretrekker å sove på en myk, luftig sky. Hos Sleepo har vi sørget for at det er noe for enhver smak. Enten du trenger madrass til en enkeltseng eller madrasser til en dobbeltseng, finnes det mange alternativer å velge mellom som alle gir deg en riktig god natts søvn hver natt.

Tross alt sover vi en tredjedel av livet vårt, så det er viktig å ikke gjøre det halvhjertet når det er på tide å velge en ny madrass.

Velg og vrak blant alle de utmerkede kandidatene, og finn din favoritt.

Luksus til en god pris

Gode overmadrasser er kanskje det viktigste på soverommet. Det er avgjørende for søvnkvaliteten og for å få ny energi til å møte dagen. Med Sleepos billige madrasser trenger du aldri velge mellom komfort og pris, men kan finne akkurat det du trenger. En madrass som former seg etter kroppen og avlaster på akkurat de rette stedene eller en skummadrass for de som ikke har like høye krav og behov, eller kanskje en komfortabel fjærmadrass hvis du foretrekker det. Hva velger du? Uansett hva du velger, vil du få hjelp til å sove virkelig godt om natten, både takket være den nye madrassen og pengene du har spart.

Sov godt med en madrass fra Sleepo

Alle fortjener en veldig god madrass slik at de kan sove godt om natten. Bestill online her på Sleepo og vårt store sortiment, så sørger vi for å raskt levere den nye madrassen hjem til deg. Vi tilbyr 14 dager med åpent kjøp, slik at du kan prøvesove, kjenne godt etter og nyte det valgte tilskuddet til soverommet.

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;