Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

HILLERSTORP

Hillerstorp ble grunnlagt i 1929 i Småland, hvor de fortsatt har sin base. Siden starten for nesten 100 år siden har Hillerstorp kontinuerlig utviklet seg og er i dag Skandinavias største produsent av hagemøbler. Hos Hillerstorp er kvalitet og bærekraft i fokus, noe som resulterer i hagemøbler som du kan bruke år etter år.

HILLERSTORP: Kvalitetsmøbler for ditt hjem

HILLERSTORP er et velkjent merke innen møbelindustrien som tilbyr et bredt utvalg av møbler av høy kvalitet. Enten du er på jakt etter en komfortabel sofa, et elegant spisebord eller en praktisk garderobe, har HILLERSTORP noe for enhver smak og stil.

Stilfulle møbler for ethvert rom

Med fokus på skandinavisk design og funksjonalitet, er HILLERSTORP møblene perfekte for ethvert rom i hjemmet ditt. Enten du foretrekker en moderne eller klassisk stil, vil du finne møbler som passer perfekt inn i din innredning.

Høy kvalitet og holdbarhet

Alle HILLERSTORP møbler er laget av materialer av beste kvalitet, noe som sikrer holdbarhet og lang levetid. Du kan være trygg på at møblene dine vil se bra ut år etter år, selv med daglig bruk.

Oppdag vårt utvalg av HILLERSTORP møbler

Besøk vår nettside for å utforske vårt brede utvalg av HILLERSTORP møbler og finn de perfekte møblene for ditt hjem i dag. Vi tilbyr rask levering og gode priser, slik at du kan få drømmehjemmet du fortjener.

Spørsmål? Ta kontakt med vår kundeservice på telefon: +468208770 eller e-post: info@sleepo.no.

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;