Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Dyner og Puter

En god dyne kan utgjøre en stor forskjell, uansett hvor behagelig madrassen eller puten er, vil en godt temperaturregulert dyne gi en virkelig god natts søvn. Vi er alle forskjellige, selvfølgelig. Noen trenger ikke mer enn en tynn sommerdyne hele året, mens andre trenger dundyner og tepper selv midt på sommeren. Nattesøvn er noe av det viktigste som finnes for oss mennesker. For at din skal bli god, trenger du en pute som dekker dine behov. I vår kategori for puter finner du blant annet luksuriøse dunputer og lettstelte fiberputer.

Komfortable dyner & puter

Hva føles bedre enn å krype inn i en komfortabel seng etter en lang dag? Å krype under en veldig god og deilig dyne selvfølgelig! Alle trenger en ordentlig god pute for å sove komfortabelt og ergonomisk. Hos Sleepo har vi et stort utvalg av puter av høy kvalitet for alle slags behov.

Dyner for alle

En god dyne kan utgjøre en stor forskjell, uansett hvor behagelig madrassen eller puten er, vil en godt temperaturregulert dyne gi en virkelig god natts søvn. Vi er alle forskjellige, selvfølgelig. Noen trenger ikke mer enn en tynn sommerdyne hele året, mens andre trenger et dundyne og tepper selv midt på sommeren. Det viktigste er å finne noe som passer deg, og på Sleepo er det mange alternativer å velge mellom. Uansett hva du leter etter, er det garantert noe for deg og dine behov, enten du er en varm eller kald sovende. Det handler om kvalitet til en fornuftig pris.

Både for store og små

Dyner finnes i flere former og størrelser, både for barn og voksne. Hvis du leter etter dyner på nettet, har du kommet til rett sted, for her finner du dundyner, barnedyner, fiberdyner og dyner til dobbeltseng samt enkeltsenger. Med merkevarer som Norsk Dun, NG Baby, Høie, Gripsholm og Mille Notti, er det absolutt ikke mangel på kvalitet heller. La deg inspirere av alle de fantastiske alternativene og mulighetene og ha en god natt. En virkelig god dyne kan gi mange avslappende netter med god og behagelig søvn. Derfor har vi sørget for å bare tilby det aller beste å velge mellom, mens det ikke koster så mye.

Ulike materialer og følelser

Enten du vil ha en lett, billig dyne med syntetisk materiale eller en virkelig deilig og luksuriøs silkedyne har Sleepo det du leter etter og det med bare noen få enkle klikk. Ta en titt på det store sortimentet vårt og finn din nye favoritt i dag! Vi tilbyr rask levering og 14 dagers åpent kjøp, for å gjøre opplevelsen din så enkel og avslappet som mulig.

Puter for dine behov

Nattesøvn er noe av det viktigste som finnes for oss mennesker. For at din skal bli god, trenger du en pute som dekker dine behov. Hos Sleepo har vi et bredt utvalg av puter, alt slik at du kan finne puten du trenger. I vår kategori for puter finner du blant annet luksuriøse dunputer og lettstelte fiberputer. Vi har også ergonomiske puter i tempurmateriale for deg som trenger litt ekstra støtte for nakken når du sover. Ikke glem at søvn ikke er det eneste som krever gode og stilige puter. Vårt utvalg av reiseputer gir deg en komfortabel reise på tog eller buss. Du finner også seteputer og korsryggstøtte for ergonomi i hverdagen hos oss.

Gjør hverdagen bedre med gode puter

Hverdagen din kan faktisk bli mye bedre hvis du investerer i gode puter av høy kvalitet. Hos Sleepo finner du de fleste typer puter online. Vi har veldig store puter i både dun og fiber. Kjøp noen ekstra og oppdag hvor stilig og luksuriøs sengen din plutselig føles når du rer sengen med dem. Gjør også turen mer komfortabel med en korsrygg- eller nakkepute. Skjem bort kroppen din og invester i god støtte i form av en pute. For de av dere som tilbringer mange timer på kontorstolen, kan en virkelig god setepute være en klok investering. Alle Sleepos puter kommer fra kjente merker og er av høy kvalitet.

Kjøp kvalitetsputer hos Sleepo

Vi setter pris på en god natts søvn og komfort, og derfor har vi puter fra kjente merker for alle typer behov. Vi sørger alltid for at produktene våre er av god kvalitet og har en god pris, derfor finner du gode og billige puter i sortimentet. Hos oss handler du alltid behagelig online.  Vi sørger også for å alltid levere varene dine raskt.

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;