Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Dunputer

Få en etterlengtet god natts søvn med en ny, luftig dunpute. Vi trenger alle en god pute for å sove komfortabelt og våkne uthvilt. Hos Sleepo har vi et stort utvalg dunputer av høy kvalitet fra flere kjente merker, slik at du får den aller beste sovekomforten.

Sov godt med en dunpute

Få en etterlengtet god natts søvn med en ny, luftig dunpute. Vi trenger alle en god pute for å sove komfortabelt og våkne uthvilt. Hos Sleepo har vi et stort utvalg dunputer av høy kvalitet fra flere kjente merker, slik at du får den aller beste sovekomforten.

Puter for dine behov

Nattesøvn er noe av det viktigste som finnes for oss mennesker. For at din skal bli så god som mulig, anbefaler vi at du velger en dunpute som dekker dine behov. Hos Sleepo har vi et bredt utvalg av dunputer slik at du kan finne den du trenger. I vår kategori for dunputer finner du store dunputer i populære standardmål som dunpute 50x50, dunpute 50x60, dunpute 50x90 og dunpute 70x100. Kombiner din nye dunpute med et mykt duneteppe for en enda mer behagelig søvn!

Så tar du vare på dunputen din

For å ta vare på den nye dunputen din på den beste måten, anbefaler vi å riste, puste og lufte puten regelmessig. På denne måten fordeles dunet og puten beholder sin friskhet, luftighet og fylde. Vask dunputen sjelden. Kvaliteten i dunet synker for hver vask. Vask dunputen din i vaskemaskin på 60 grader, slik at den er ordentlig ren og ikke bruk tøymykner. Tenk også på hvilket vaskemiddel du velger når du vasker dunputen. Vi anbefaler å bruke et såpebasert vaskemiddel da vanlige vaskemidler inneholder overflateaktive stoffer som skader dunet og de naturlige oljene i dunet ødelegges, og resultatet er en flat, kjedelig pute som har mistet luftigheten. Vann er noe som dunputen kan takle, men puten kan ødelegges hvis du ikke tørker den ordentlig. Tørketromle dunputen på svak varme. Ta ut og "puff" dunputen av og til slik at innholdet fordeles og dermed tørker bedre. Det er ekstremt viktig at puten er helt tørr. Fortsett å tromle til den er det. Regn med at det tar tid å få puten helt tørr.

Du finner din nye, komfortable dunpute hos oss på Sleepo!

Vi verdsetter en god natts søvn og komfort, og det er derfor vi har dunputer fra flere kjente merker som Norsk Dun, Mille Notti og Høie. Vi sørger alltid for at dunputene våre er av god kvalitet og har en god pris, derfor finner du også gode og billige dunputer og dunputer på salg i sortimentet. Hos oss handler du alltid behagelig online. Vi gir deg  14 dagers åpent kjøp!

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;