Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Parasoll

Kos deg med varme sommerdager og beskytt deg mot solens UV-stråler med en stilig og rimelig parasoll. Velg mellom lekne parasoller i pastellfargede sommerfarger eller en klassisk parasoll i hvitt eller svart, du finner alt hos oss på Sleepo!

Populære merker
Relaterte kategorier

Alt du trenger å vite om Parasoller

Parasoller er ikke bare praktiske solbeskyttere, men også stilige tillegg til ethvert uterom. Enten du har en romslig hage, en koselig terrasse eller en balkong, finnes det en parasoll som passer perfekt til ditt behov. I denne guiden vil vi utforske ulike typer parasoller, deres funksjoner og hvordan du velger den rette for deg.

Velge den riktige Parasollen

Når du skal velge parasoll, er det viktig å vurdere størrelsen, fargen, og materialet den er laget av. Størrelsen bør være tilpasset området den skal gi skygge til, mens fargen og materialet bør matche ditt utemøbelsett og stå imot værforholdene i ditt område. UV-beskyttelse er også en viktig faktor, ettersom den beskytter både deg og parasollen mot solens skadelige stråler.

Typer av Parasoller

Det finnes flere typer parasoller å velge mellom, inkludert frittstående parasoller, som er perfekte for større uterom, og bordparasoller, som passer for mindre områder som balkonger eller små terrasser. En annen populær type er tilting parasoller, som lar deg justere vinkelen på parasollen for optimal solbeskyttelse gjennom hele dagen.

Vedlikehold av din Parasoll

Vedlikehold er nøkkelen til å forlenge levetiden på parasollen din. Regelmessig rengjøring og korrekt lagring i dårlig vær eller utenfor sesongen vil sikre at parasollen din forblir i topp stand. Det er også viktig å sjekke parasollens mekanismer og stoff for eventuelle skader for å unngå uventede overraskelser.

Investering i en parasoll er en smart måte å forbedre din utendørsopplevelse på, samtidig som du beskytter deg og dine møbler mot solen. Med riktig valg og vedlikehold kan din parasoll være en trofast følgesvenn i mange år.

Spørsmål? Ta kontakt med vår kundeservice på telefon: +468208770 eller epost: info@sleepo.no

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;