Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

watt & Veke

Fantastic Watt & Veke er et svensk merke som designer og produserer nyskapende belysning, lampeskjermer og spennende interiør til hjemmet. Watt & Veke er et familieeid selskap med lang erfaring innen lampeproduksjon med flere dyktige designere tilknyttet. Hos Watt & Veke er det noe for alle som er interessert i interiør.

Watt & Wieke - Vakker belysning

Det svenske merket Watt och Veke skaper vakker belysning for alle rommene i hjemmet. Med en følelse av trender og i samarbeid med en rekke talentfulle designere, produserer de produkter som vil forgylle hjemmet ditt i mange år.

Et stort utvalg lamper fra Watt & Veke

Det sies ofte at belysning er en av de viktigste tingene å konsentrere seg om for å skape et virkelig vakkert og koselig interiør. Hos Watt och Veke finner du derfor belysningsprodukter for alle dine behov, uansett om du trenger små lyskilder eller store. For eksempel finner du et stort utvalg av Watt & Veke taklamper som lar deg lage nøyaktig den atomsfæren du vil ha. Du kan også bruke lampeskjermene fra Watt & Veke til å endre eksisterende belysning. Ikke glem at de små lyskildene er like viktige som de store. Ved hjelp av det store utvalget av lamper kan du lage små, koselige lyspunkter i hjemmet.

Hos Watt och Veke samarbeider vi med mange talentfulle og kunnskapsrike designere for å kunne produsere en ny og spennende belysning for ditt hjem. Utvalget inkluderer produkter som passer både trendfølsomme og de som foretrekker en mer klassisk stil. For eksempel, koble deg til den nye marmortrenden med en Watt og Veke-lampe eller dekorere hjemmet ditt med en ny, stilig taklampe. Til jul kan du også finne nye favoritter fra Watt & Veke.

Julestjerner fra Watt & Veke

For eksempel lager Watt & Veke julestjerner i forskjellige stiler. Kos deg med Sleepos store utvalg av Watt og Veke, og finn akkurat din nye lysfavoritt.

Kjøp Watt & Veke enkelt online på Sleepo.no

Vi i Sleepo synes det er viktig at det skal være enkelt å bestille fra oss. For eksempel har du åpent kjøp i hele 14 dager, alt slik at du kan handle så enkelt som mulig. Selvfølgelig vil vi også at du skal få varene dine så snart som mulig og ikke slippe å vente, så vi har alltid rask frakt.

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;