Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Sengekapper og Pyntekanter

Sengen er ofte en stor del av interiøret i et soverom, så det er viktig at den ser innbydende ut. Våre sengekapper og pyntekanter lar deg gi sengen et mer enhetlig og vakkert inntrykk. En sengekappe eller pyntekant kan hjelpe deg med å endre utseendet på sengen din. Våre sengekapper & pyntekanter kommer fra merker som er kjent for sin gode kvalitet. De fås i forskjellige størrelser for å passe både til den store og den lille sengen. Du kan også velge forskjellige lengder på sengekappen, avhengig av hvor høy sengen din er. Sortimentet inkluderer flere forskjellige materialer og farger.

Sengetepper & Pyntekanter i flere varianter

Sengen er ofte en stor del av interiøret i et soverom, så det er viktig at den ser innbydende ut. Med hvilken som helst av sengekappene eller pyntekantene kan du gi sengen et mer ensartet og vakkert inntrykk.

En sengekappe eller pyntekant kan hjelpe deg med å endre utseendet på sengen din. Sengekappene og pyntekantene våre kommer fra merker som er kjent for sin gode kvalitet. De fås i forskjellige størrelser for å passe både til den store og den lille sengen. Du kan også velge forskjellige lengder på sengekappen, avhengig av hvor høy sengen din er. Sortimentet inkluderer flere forskjellige materialer og farger. Du finner blant annet sengekapper og pyntekanter i lin, bomull og lerret. Hvilken farge du velger, avhenger av inntrykket du vil skape på soverommet ditt. En hvit sengekappe gir for eksempel et crispy og friskt inntrykk, mens et grått i lin gir et mer rustikt utseende.

Ta gjerne hjelp av vårt materialguide -sengetøy for å finne riktig materiale for deg og dine behov for sengetøyet ditt.

Forny soverommet med en vakkert sengekappe eller pyntekant

En sengekappe er en fantastisk interiørdetalj. Det hjelper deg å skjule den mindre attraktive rammemadrassen, samtidig som det gir soverommet ditt et helt nytt utseende. Kombinert med nydelig sengetøy og sengetepper, kan du skape en ekte luksuriøs hotellfølelse på soverommet ditt. Hos oss finner du blant annet Himla sengekappe i forskjellige modeller. Velg mellom en romantisk, løst bølgende eller innred med en crispy, glatt variant. Sengekappene og pyntekantene kommer i forskjellige farger som hvit, svart, grå og beige. På denne måten kan du finne en som passer perfekt på soverommet ditt. Hvor stor eller høy sengen din er, spiller ingen rolle, vi har sengekapper med bredde fra 180 til 220 centimeter.

Vi har et bredt utvalg av sengekapper og pyntekanter. Velg mellom trendy lin eller crispy bomull og gi soverommet ditt et helt nytt utseende. Hos oss finner du rimelige og billige sengekapper og pyntekanter av høy kvalitet fra kjente merker. Du handler enkelt og greit online hos oss. Vi vil heller ikke at du må vente med dine interiørideer, så vi sender varene dine raskt.

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;