Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Puffer

En puff har mange bruksområder, med et brett på toppen, blir puffen til et pent salongbord/nattbord. Den er også like behagelig som ekstra sitteplass som å hvile føttene på.

Populære merker

Puffer i flere varianter

Puffer er komfortable møbler som er enkle å flytte akkurat der du vil. Det er et populært valg for unge mennesker, men selv voksne liker komforten som disse møblene tilbyr.

En sjenerøs sittepuff som former seg etter kroppens konturer har blitt et populært møbelvalg for mange forskjellige hjem, akkurat som gigantiske puter med stor komfort.

Du kan sitte på de gigantiske putene som de er, direkte på gulvet. De er veldig populære i hjem der det spilles mye videospill, da selve designet til putene er perfekt for det formålet. Selv de som utfører meditasjon er glade i disse gigantiske putene, da de er et behagelig sted å slappe av. Noen puffer er egnet for innendørs bruk og noen er egnet for utendørs bruk. I denne kategorien finner du puffer i mange forskjellige størrelser, farger og former.

Avslappende loungekrok

For de av dere som ønsker å skape en komfortabelt og avslappende loungekrok i hjemmet, er en puff eller gigantiske puter et utmerket valg. Det er like behagelig å sitte som å ligge på putene, noe som gjør det til et veldig fleksibelt møbel. Det er også mange forskjellige farger å velge mellom, så du vil helt sikkert finne noen som passer til hjemmets andre fargevalg. Mange velger å kombinere puffer og puter med lave salongbord til loungen sin. Eller hvorfor ikke velge en liten krakk til det formålet? Lag en oase for avslapning hjemme, for eksempel foran TV-en eller på terrassen. Et av våre mest populære merker er Fatboy, og du kan finne mange av produktene deres her. Hvis du vil ha en mer luksuriøs variant, kan du velge puffer i fløyel.

Når du handler fra oss, vet du at du får et produkt som har utmerket kvalitet. Puffene i denne kategorien er valgt fordi de er holdbare, komfortable og har en utmerket design. Trekkene er tilgjengelige i nylon eller bomull, og noen kan vaskes i maskin. De som er laget av nylon, tørker du bare av med en fuktig klut om nødvendig. Puffer er like populære blant barn, ungdommer og voksne. Lag hjemmets mest populære sitteplass ved å kjøpe en puff fra oss.

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;