Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Divansofa og U-sofa

En divansofa er det perfekte valget for deg som setter pris på ekstra plass. I en divansofa får både familie og gjester lett plass, og alle får plass. I tillegg til at divansofaen din er utmerket for lange filmkvelder, kan den også brukes som en ekstra soveplass takket være den ekstra overflaten som følger med en divan. Våre divan sofaer er tilgjengelige i flere forskjellige stiler og størrelser, og på flere av våre divan sofaer kan du velge om du vil ha din divan på venstre eller høyre side. Du finner din nye, rimelige sofa med sjeselong hos oss på Sleepo!

Divansofa - den perfekte løsningen for stueinnredning

En divansofa er en sofa med en utvidet del som fungerer som en avslappende seng eller lenestol. Dette gjør den til en svært allsidig møbel som passer perfekt inn i de fleste stuer. sofa med sjeselong gir deg muligheten til å strekke ut bena og slappe av etter en lang dag på jobben.

Velg den riktige divansofaen

Når du velger en divansofa, er det flere faktorer du bør ta hensyn til. Først og fremst bør du vurdere størrelsen på rommet der sofaen skal plasseres. En stor divansofa kan fungere som et midtpunkt i stuen, men den kan også ta opp mye plass. En mindre divansofa kan være enklere å plassere, men den gir kanskje ikke like mye komfort som en større variant.

Du bør også vurdere stil og design på divansofaen. Det finnes mange forskjellige stiler å velge mellom, fra moderne og minimalistisk til klassisk og elegant. Velg en stil som passer til resten av interiøret i stuen din.

Valg av materiale till din sofa med sjeselong

Materiale er også en viktig faktor å vurdere når du velger en divansofa. Stoffsofaer kan være myke og behagelige, men de kan også være vanskelige å rengjøre. Skinnsofaer er enklere å holde rene, men de kan være dyrere og mindre komfortable enn stoffsofaer.

En annen faktor å vurdere er om divansofaen har avtagbare puter og trekk. Dette kan gjøre det enklere å rengjøre sofaen og forlenge levetiden til møbelet.

Vedlikehold av divansofaen

For å forlenge levetiden til divansofaen din, bør du vedlikeholde den regelmessig. Rengjør sofaen med en myk klut og mildt såpevann for å fjerne støv og smuss. Unngå å plassere sofaen i direkte sollys, da dette kan føre til falming og skade på materialet.

En divansofa er en allsidig og behagelig møbel som passer perfekt inn i de fleste stuer. Når du velger en divansofa, bør du vurdere størrelse, stil, materiale og vedlikeholdsbehov. Ved å velge riktig divansofa kan du skape en avslappende og funksjonell stueinnredning.

Frågor? Kontakta vår kundservice på tel: +468208770 eller e-post: info@sleepo.no

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;