Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Sofaer

Benytt sjansen til å lene deg tilbake i en av de fantastisk komfortable sofaene våre. Velg mellom enorme divansofaer, trendsikre fløyelssofaer, 2-seters sofaer for de som har noen færre kvadratmeter og mye mer. Her finner du en sofa som vil være det perfekte midtpunktet i stuen din.

Populære merker

Kjøp en ny, komfortabel sofa på Sleepo

Ingen stue er komplett uten den perfekte sofaen. For å ha retten til å bli kalt perfekt, må sofaen være stilig nok til at den fortjener å være rommets sentrale fokuspunkt. Samtidig er jo en sofa til å sitte på, og du har rett til å stille høye krav til komfort - den skal være ekstremt behagelig både å sitte og å ligge på. For mange er sofaen ved siden av sengen stedet i hjemmet hvor du tilbringer mest tid. Det er derfor verdt å bruke litt tid og tenke på å velge en sofa som du vil være helt fornøyd med. Det skal heller ikke koste en formue - vi legger stor vekt på at alle har rett til en komfortabel sofa til en overkommelig pris. Det skal være både morsomt og rimelig å dekorere med nye møbler. Alle som leter etter en ny sofa, har definitivt havnet på rett sted - her kan du virkelig glede deg over forskjellige modeller, farger og materialer, og du vil selvfølgelig finne sofaer med trekk som kan vaskes. Selvfølgelig selger vi også stilige dekorative puter og tepper til din nye sofa, slik at du kan sette det siste preg på interiøret.

Stort utvalg av sofaer

I vårt brede utvalg finner du forskjellige typer sofaer av høy kvalitet, men likevel rimelige: sovesofaer, dagsenger, modulsofa, sofa med sjeselong eller divan, hjørnesofaer, L-sofaer og U-sofaer. Velg mellom fantastiske farger, komfortable og holdbare materialer, modeller med avtagbare puter, sofa i fløyel, dyp sofa, stor sofa eller liten sofa og mye mer. De fleste er tilgjengelige som en 2-seter sofa, 3-seter sofa og 4-seter sofa for å få plass i hjemmet ditt. Hvordan gå frem for å finne riktig sofa når det er så mange forskjellige å velge mellom? Først må du tenke gjennom hvilke behov du har og hvordan sofaen skal brukes. Hvis du bor alene, kan det være nok med en liten 2-seters sofa, men er det flere av dere hjemme? Eller har du ofte gjester på besøk? Da er det lurt å velge en mer romslig 3-seter sofa eller 4-seter sofa. En sovesofa er en utmerket løsning for de som bor trangt og ønsker å gi gjestene et fint sted å overnatte. Sofaen skal også passe til rommets dimensjoner. Barnefamilier gjør lurt å investere i sofaer med avtagbart og vaskbart trekk eller en skinnsofa som kan tørkes av når isen med sjokoladesaus havner på ville veier ... Lyse farger er nådeløse og alt som har blitt spist og sølt på sofaen setter lett spor og merker. Ekte mørke sofaer er også følsomme for smuss og søl, så fra et flekkperspektiv er middels mørke og mønstrede stoffer det beste valget. En ekstra nakkestøtte er fin for de som liker å sitte oppreist, for eksempel når du leser.

I vårt sortiment finner du sikkert en sofa som passer ditt hjem, så se deg rundt i vår nettbutikk og kjøp en ny og rimelig sofa online i dag. Vi ønsker imidlertid å advare mot risikoen for å bli en ekte sofasliter - det kan være veldig vanskelig å rive deg bort fra en komfortabel sofa. Når du har funnet sofaen din, kan du gjerne se teppene våre, et teppe sørger for at du kobler sammen sofagruppen din og skaper en helhet hjemme hos deg. Legg siste finish på stuen med et fint salongbord!

Hvis du har spørsmål om sofaene våre, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice på telefonnummer: +468208770 eller besøk oss på Markvardsgatan 9 som ligger sentralt i Stockholm. Her hjelper vi deg med å velge riktig sofa. Hjertelig velkommen!

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;