Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

lys og lysestaker

Maksimer kosefaktoren hjemme med en herlig blanding av lysestaker og stearinlys. Dekorer med de som passer din stil ved å velge fra vårt strålende utvalg av lysestaker og lys i forskjellige former, størrelser og nyanser. Miks, match og nyt!

Utvalgt for deg

Skap en koselig atmosfære med stearinlys & lysestaker fra oss i Sleepo

Maksimer kosefaktoren hjemme med en herlig blanding av lysestaker og stearinlys. Dekorer med de som passer din stil ved å velge fra vårt strålende utvalg av lysestaker, lykter og lys i forskjellige former, størrelser og nyanser. Miks, match og nyt!

Stort utvalg av lys og lysestaker

Her finner du fine lys og lysestaker, slik at du kan gjøre hjemmet ditt ekstra koselig. I vårt brede sortiment finner du rimelige lys, lysestaker og lykter som alle utstråler høy kvalitet. I et innovativt design og utsøkte materialer som messing, marmor, sølv og glass finner du alt hos oss på Sleepo!

Hvem elsker ikke å tenne et nydelig duftlys? Duftlys skaper en koselig atmosfære i hjemmet og er samtidig en fin interiørdetalj. Velg gjerne ditt duftlys etter årstid for å skape en hyggelig atmosfære og øke hyggefaktoren i hjemmet.

Hos oss i Sleepo finner du lysestaker og lys i ulike former, størrelser og nyanser. Hvorfor ikke velge en vegghengt lysholder, en liten lyslykt eller en stor lyslykt å ha stående på gulvet?

Julelys og lysestaker

Stearinlys hører julen til. Men for å være på den sikre siden før ulykken er ute, tilbyr vi et bredt utvalg av høykvalitets, realistiske LED-lys. Plasser dem i våre fancy lysestaker eller lykter, lys jevnt og enkelt med en fjernkontroll og føl deg rolig før du drar hjemmefra. Alle våre led-lys fra det kjente merket Uyuni Lighting er tilgjengelig å velge mellom som telys, kronelys og blokklys i en rekke størrelser og design, både estetisk vakre og praktiske!

Velg dine nye lys, lysestaker og lykter fra flere kjente merker som Tell Me More, House Doctor, Linum, Byon, Hübsch, Skruf, DBKD og Jonathan Adler!

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;