Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Kontinentalseng 120 cm

Med en kontinentalseng 120 får du den perfekte, luksuriøse enkeltsengen med litt ekstra plass. En 120 seng passer til alle typer soverom og gir deg ekstra god sovekomfort takket være de sjenerøse dimensjonene. Alle våre kontinentalsenger i 120 cm har doble madrasslag og sto dybde, noe som bidrar til å redusere trykket på kroppen. Dette gir kroppen optimal sovekomfort og bidrar til en god natts søvn.

Finn din nye, rimelige 120 cm brede kontinentalseng hos oss på Sleepo!

Med en kontinentalseng 120 du en luksuriøs, fantastisk hotellfølelse på soverommet. Her på Sleepo tilbyr vi et bredt utvalg av rimelige kontinentale senger i dimensjonene 120 x 200 og 120 x 210. Du finner din nye, komfortable kontinentalseng hos oss på Sleepo!

Med en kontinentalseng 120 får du den perfekte, luksuriøse enkeltsengen med litt ekstra plass. En 120 seng passer til alle typer soverom og gir deg ekstra god sovekomfort takket være de sjenerøse dimensjonene. Alle våre kontinentalsenger i 120 cm har doble madrasslag og god dybde, noe som bidrar til å redusere trykket på kroppen. Dette gir kroppen optimal sovekomfort og bidrar til en god natts søvn. Du kan velge din kontinentalseng 120 i flere forskjellige materialer, for eksempel luksuriøs fløyel eller slitesterk polyester og i fargene beige, grå og svart.

Match din kontinentalseng på 120 cm med et stilig sengegavl

Man kan sove i en seng uten sengegavl, men den kan føles naken og kjedelig. Med en sengegavl på 120 cm som et supplement til din kontinentalseng 120, sørger du for å gi soverommet ditt et stilig løft og en deilig følelse av luksus. Velg mellom sengegavler i forskjellige former, farger, materialer og stiler som passer best til din seng.

Hvis du har flere spørsmål eller tanker angående senger og madrasser, er du hjertelig velkommen til å kontakte vår kundeservice på telefonnummer: +468208770. Her vil våre sengeeksperter hjelpe deg med valget av riktig 120-seng. Hjertelig velkommen!

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;