Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

bordelamper

Finn din perfekte bordlampe. Et rom består av flere forskjellige komponenter, men en av de viktigste er kanskje belysningen. Varmt eller kaldt lys - lampens design er minst like viktig? Hvilket inntrykk vil du at rommet skal gi? Foretrekker du en klassisk designet bordlampe eller appellerer en bordlampe som er mer moderne og stilren til din smak?

Populære merker

Bordlampe i forskjellige stiler

Et rom består av flere forskjellige komponenter, men en av de viktigste er kanskje belysningen. Varmt eller kaldt lys - lampens design er minst like viktig?

Hvilket inntrykk vil du at rommet skal gi? Foretrekker du en klassisk bordlampe eller kanskje en litt mer moderne og stilig bordlampe? En bordlampe kan gi et fint preg til ethvert rom, enten det er noe i retrostil, en bordlampe i messing eller en enkel, svart bordlampe for et mer minimalistisk utseende, det er mye å velge mellom på Sleepo. Invester i en unik designerlampe for å skape et rom med litt mer personlighet eller kjør på noe mer klassisk i form av en naken lyspære med en stilig fot. Uansett hva du velger, la det bli et statement i interiøret ditt.

Ulike farger for forskjellige følelser

En stilig bordlampe er minst like iøynefallende som andre møbler og detaljer i et rom - de sprer tross alt lys og er rommets energikilde på flere forskjellige måter. Både farge og design på lampen din kan derfor gjøre en stor forskjell. For å få noe som virkelig tiltrekker seg oppmerksomhet, invester i sterke farger, kanskje en bordlampe i pastellfarger og lyse nyanser. En hvit bordlampe er både klassisk og gjør det den skal uten å stikke ut for mye. Med så mange alternativer å velge mellom, er det virkelig noe for alle, la deg feie med og velg den som passer deg og følelsen du vil at hjemmet skal formidle.

Les gjerne vår lysguide for å velge riktig belysning for akkurat ditt hjem, hvor du finner noen enkle tips som gjør valget ditt enklere.

La bordlampen gjøre rommet

Hos Sleepo er det mange rimelige bordlamper i virkelig god kvalitet, slik at du aldri trenger å gå på kompromiss mellom pris og stil når du så lett kan få begge deler. Finn en ny favoritt i vårt store sortiment og gi hjemmet ditt en makeover i dag! Se også vårt store utvalg av gulvlamper, lampeskjermer, lampefot og taklamper. Vi tilbyr rask levering og 14 dagers åpent kjøp, slik at du kan handle rolig og trygt.

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;