Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Nyheter

På tide med noe nytt? Alle våre skinnende nye produkter og kolleksjoner finner du her. Vær den første med deilige tepper, pene puster, tidløs belysning og mye mer. Du kan være sikker på å oppdage det siste innen stilig, elegant og nyskapende design ved å følge litt ekstra med her.

Det siste innen interiør & design

Det er her du finner alle våre stilige nyheter fra fantastiske merker som Mille Notti, Classic Collection, Skruf, House Doctor, Tempur og mange flere. Ta del i de nyeste trendene, nye kolleksjoner og håndplukkede produkter som enkelt og pent fornyer hjemmet ditt.

Et oppdatert utvalg

Vi oppdaterer hele tiden sortimentet med både møbler og interiørdetaljer for alle rom i hjemmet. Våre dyktige kjøpere velger nøye produkter av høy kvalitet, med en stilig følelse og til en god pris.

Noe nytt for alle

Blant våre nyheter kan du være sikker på å oppdage noe som passer deg perfekt. Enten du er nysgjerrig på sesongens nyheter, eller alternativt leter etter noe mer spesifikt som en seng, sofa, vase eller lampe, er sannsynligheten stor for at du finner det du leter etter blant Sleepos nyheter.

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;