Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

julelys

La julen skinne med stemningsfulle julelys. Her finner du stilige elektriske lysestaker, strålende lyslenker og magisk vakre julestjerner. Pynt med lys denne julen!

Stemningsfull julebelysning

Når det gjelder å heve hyggefaktoren i julen, er julebelysning A&O. Hos oss finner du stemningsfull og glitrende julebelysning for alle der julestjerner og adventslysestaker lyser opp hjemmene våre. Her finner du blant annet mange fine adventsstjerner fra Watt & Veke hvor Snøblomma, Oslo og Eldig er favoritter for å nevne noen. La hjemmet skinne med nydelig julebelysning fra oss i Sleepo!

Lys opp hjemmet i vintermørket

Uansett hvilken type belysning til jul du ønsker, kan vi garantere at du vil finne koselig og deilig julebelysning i vårt sortiment. Med en julestjerne hengende i vinduet hever du julestemningen både innendørs og utendørs og alle kan nyte de glitrende julelysene i vinduet ditt. I tillegg til vakre adventsstjerner finner du også herlige adventslysestaker hos oss fra en rekke populære merker som Watt & Veke, Markslöjd, Globen Lighting og Sleepos eget merke Sleepo Collection. Velg og velg blant alle årets julestjerner og adventslysestaker og klikk hjem dine favoritter!

Utendørs julelys

For å få det lille ekstra synes vi det er minst like viktig å pynte med julelys utendørs som innendørs. Sett en lysstreng med et glitrende lys over balkongen eller terrasserekkverket og nyt en koselig og opplyst uteplass i vintermørket. I vårt brede utvalg av belysning finner du ofte vår julebelysning på salg slik at du kan gjøre et skikkelig kupp. Har du spørsmål om julebelysningen vår? Ikke nøl med å ta kontakt med vår kundeservice så hjelper de deg med å velge den perfekte belysningen for deg og ditt hjem denne julen.

Vi i Sleepo ønsker deg en riktig God Jul og et Godt Nytt År!

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;