Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp i 14 dager

julelys

La julen skinne med stemningsfulle julelys. Her finner du stilige elektriske lysestaker, strålende lyslenker og magisk vakre julestjerner. Pynt med lys denne julen!

Stemningsfull julebelysning

Når det gjelder å heve hyggefaktoren i julen, er julebelysning A&O. Hos oss finner du stemningsfull og glitrende julebelysning for alle der julestjerner og adventslysestaker lyser opp hjemmene våre. Her finner du blant annet mange fine adventsstjerner fra Watt & Veke hvor Snøblomma, Oslo og Eldig er favoritter for å nevne noen. La hjemmet skinne med nydelig julebelysning fra oss i Sleepo!

Lys opp hjemmet i vintermørket

Uansett hvilken type belysning til jul du ønsker, kan vi garantere at du vil finne koselig og deilig julebelysning i vårt sortiment. Med en julestjerne hengende i vinduet hever du julestemningen både innendørs og utendørs og alle kan nyte de glitrende julelysene i vinduet ditt. I tillegg til vakre adventsstjerner finner du også herlige adventslysestaker hos oss fra en rekke populære merker som Watt & Veke, Markslöjd, Globen Lighting og Sleepos eget merke Sleepo Collection. Velg og velg blant alle årets julestjerner og adventslysestaker og klikk hjem dine favoritter!

Utendørs julelys

For å få det lille ekstra synes vi det er minst like viktig å pynte med julelys utendørs som innendørs. Sett en lysstreng med et glitrende lys over balkongen eller terrasserekkverket og nyt en koselig og opplyst uteplass i vintermørket. I vårt brede utvalg av belysning finner du ofte vår julebelysning på salg slik at du kan gjøre et skikkelig kupp. Har du spørsmål om julebelysningen vår? Ikke nøl med å ta kontakt med vår kundeservice så hjelper de deg med å velge den perfekte belysningen for deg og ditt hjem denne julen.

Vi i Sleepo ønsker deg en riktig God Jul og et Godt Nytt År!

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp i 14 dager
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager