Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Kommode

Alt har sin plass. Lag orden og orden hjemme med kvalitative, funksjonelle og vakre byråer. Organiser hjemmet ditt og skap et virkelig stilig utseende ved hjelp av deilige kommoder.

Du kan kjøpe ditt nye funksjonelle byrå online på Sleepo

De beste oppbevaringsmøblene er en kommode. Vårt sortiment dekker en rekke varianter av disse populære møblene, og hos oss finner du kjente merker som Mavis, House Doctor, Design House Stockholm og Sleepo Collection. Velg mellom stilige byråer i forskjellige design, størrelser og farger. Uansett hvilken byråmodell du leter etter, finner du den her. Hvit kommode og malm kommode er klassikere som er enkle å plassere i både gangen og soverommet.

Kommoder - praktisk og stilig oppbevaring

Kommoder er et av de mest allsidige møblene som finnes. De kan brukes til å oppbevare alt fra klær og sengetøy til verktøy og papirer. I tillegg til å være praktiske, kan de også være svært stilige og tilføre rommet en ekstra dimensjon.

Materialer og design

Kommodene finnes i ulike materialer som tre, metall og plast. Trekommoder kan ha et klassisk og elegant preg, mens metallkommoder kan gi en mer industriell følelse. Plastkommoder kan være en praktisk og rimelig løsning, spesielt i barnerommet.

Designet på kommodene varierer også, fra enkle og minimalistiske til mer dekorative og intrikate. Noen har skuffer som glir lett på skinner, mens andre har dører som åpnes som en kiste. Det er også mulig å finne kommoder med speil på toppen, som kan være praktisk på soverommet.

Hvordan velge riktig kommode?

Når du skal velge en kommode, er det viktig å tenke på hva du skal oppbevare i den. Hvis du skal oppbevare klær, er det viktig å ha skuffer som er store nok til å romme alt du trenger. Hvis du skal oppbevare verktøy eller papirer, kan det være lurt å velge en kommode med dører som kan låses.

Det er også viktig å tenke på størrelsen på kommoden. Hvis du har begrenset plass, kan det være lurt å velge en smalere kommode som tar opp mindre gulvplass. Hvis du derimot har god plass, kan du velge en større kommode som gir deg mer oppbevaringsplass.

Vedlikehold av kommoden

For å holde kommoden i god stand, er det viktig å ta godt vare på den. Hvis du har en trekommode, kan det være lurt å behandle den med treolje eller voks for å beskytte overflaten. Metallkommoder kan ruste over tid, så det kan være lurt å påføre litt olje på skruehodene og hengslene fra tid til annen.

Det er også viktig å tørke av kommoden jevnlig for å fjerne støv og smuss. Hvis du har en kommode med speil, kan det være lurt å vaske speilet med en spesialrens for å unngå striper.

Kjøp kommoder på Sleepo

Hos Sleepo har vi et stort utvalg av kommoder i forskjellige størrelser, materialer og design. Du kan enkelt bestille kommoden du ønsker på vår nettside, og vi leverer den rett hjem til deg.

Frågor? Kontakta vår kundservice på tel: +468208770 eller e-post: info@sleepo.no

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;