Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Sengekapper

Sengen er ofte en stor del av interiøret i et soverom, så det er viktig at den ser innbydende ut. Med et av sengeteppene våre kan du gi sengen et mer helhetlig og vakkert inntrykk. En sengekappe hjelper deg med å endre utseendet på sengen din på en enkel måte. Sengekappene våre kommer fra merker som er kjent for sin gode kvalitet. De fås i forskjellige størrelser for å passe både til den store og den lille sengen. Du kan også velge forskjellige lengder på sengekappen, avhengig av hvor høy sengen din er. Sortimentet inkluderer flere forskjellige materialer og farger.

Sengetepper i flere varianter

Sengen er ofte en stor del av interiøret i et soverom, så det er viktig at den ser innbydende ut. Med et av sengeteppene våre kan du gi sengen et mer helhetlig og vakkert inntrykk.

En sengekappe hjelper deg med å endre utseendet på sengen din på en enkel måte. Sengekappene våre kommer fra merker som er kjent for sin gode kvalitet. De fås i forskjellige størrelser for å passe både til den store og den lille sengen. Du kan også velge forskjellige lengder på sengeteppet ditt, avhengig av hvor høy sengen din er. Sortimentet inkluderer flere forskjellige materialer og farger. Du finner blant annet et sengetrekk i lin, et sengetrekk i bomull og et sengetrekk i lerret. Hvilken farge du velger, avhenger av inntrykket du vil skape på soverommet ditt. Et hvitt sengeteppe gir for eksempel et crispy og friskt inntrykk, mens et grått sengeteppe i lin gir et mer rustikt utseende.

Ta gjerne hjelp av vårt materialguide -sengetøy for å finne riktig materiale for deg og dine behov for sengetøyet ditt.

Forny soverommet med et vakkert sengeteppe

En sengekappe er en fantastisk interiørdetalj. Det hjelper deg å skjule den mindre attraktive rammemadrassen, samtidig som det gir soverommet ditt et helt nytt utseende. Kombinert med nydelig sengetøy og sengetepper, kan du skape en ekte luksuriøs hotellfølelse på soverommet ditt. Hos oss finner du blant annet Himla sengekappe i forskjellige modeller. Velg mellom en romantisk, løst bølgende eller innred med en crispy, glatt variant. Sengeteppene kommer i forskjellige farger som hvit, svart, grå og beige, på denne måten kan du finne et sengeteppe som passer perfekt på soverommet ditt. Hvor stor eller høy sengen du har, spiller ingen rolle. Vi har sengetrekk 90, sengetrekk 105 sengetrekk 120, sengetrekk 140, sengetrekk 160, sengetrekk 180 opp til 220 centimeter bredt og med forskjellige høyder f.eks. 42 cm, 44 cm, 52 cm, 54 cm slik at den passer til sengen din.

Vi har et bredt utvalg av sengekapper

Vi har et bredt utvalg av sengekapper. Velg mellom trendy lin eller crispy bomull og gi soverommet ditt et helt nytt utseende. Hos oss finner du rimelige og billige sengekapper av høy kvalitet fra kjente merker. Du handler enkelt og greit online hos oss. Vi vil heller ikke at du må vente med dine interiørideer, så vi sender varene dine raskt.

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;