Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

dbkd

DBKD Sweden ble grunnlagt i 2012 av Karin Dahlin. Firmanavnet og merket DBKD betyr Design av Karin Dahlin, navnet er dermed en kort beskrivelse av selskapet og hva de tilbyr kundene. Allerede i 2007 ble reisen startet gjennom Karins kortproduksjon for blomsterbutikker, ideen om pottesalg ble vakt i 2009.

DBKD - Potter og interiørdetaljer med høy trendfaktor

DBKD er det svenske merket som har tatt interiørverdenen med storm med sine vakre potter. De produserer produkter som med sin fine design gir estetisk tiltalende og praktiske blikkfang til hjemmet. Leter du etter en vakker potte med attitude? Her finner du vakre og spennende potter i personlig design. DBKD er basert på tre nøkkelord: form, design og inspirasjon. Navnet er en forkortelse av Design av Karin Dahlin og merket har raskt blitt en favoritt i interiørverdenen. De uttrykksfulle pottene og vasene er ofte å se i interiørmagasiner og blogger. Dette er perfekte produkter for deg som vil gi planter og blomster en fin ramme. Med stilige farger og et tydelig designspråk forgyller de det moderne hjemmet.

Svensk innovativ design

Karin Dahlin begynte å designe kort for blomsterbutikker allerede i 2007, hun startet sin egen potteproduksjon i 2012. DBKD har en visjon om å bli et av Sveriges ledende merker, trendbevisste forbrukere har raskt tatt merkets innovative design til hjertene. Merkets vakre potter i keramikk er praktiske og funksjonelle pyntegjenstander. De er like vakre på spisebordet som på vinduskarmen eller det lille sidebordet. Det har også gjort seg kjent for flere vellykkede designsamarbeid. Fargeskalaen fanger opp de nyeste trendene og passer deg som liker de stilrene nordiske Nordic i en litt tolking. Leter du etter interiørdetaljer med det lille ekstra? DBKD er skandinavisk design på sitt beste. Her finner du perfekte gaver til deg selv eller noen du liker. Hos Sleepo kan du handle trygt og sikkert med 14 dagers åpent kjøp. Vi har raske leveranser, slik at du ikke trenger å vente på det etterlengtede produktet ditt.

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;