Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

hübsch

Hübsch er et innovativt dansk merke som tilbyr interiør og design av høy kvalitet. Blant Hübschs imponerende utvalg finner du klassiske møbler og stilig interiør med en klar skandinavisk inspirasjon som aldri går ut på dato. Med høy kvalitet og stilig design skaper Hübsch produkter som gir hjemmet ditt noe virkelig spesielt.

Om Hübsch

Danske Hübsch setter en ny standard når det gjelder den vanskelige kunsten å kombinere et strengt designspråk med glede og lekenhet. Kolleksjonene deres inneholder alt fra funksjonelle møbler til små, men praktiske interiørdetaljer.

Leken og funksjonell

Vi i Sleepo er stolte forhandlere av Hübsch, et dansk merke med skandinavisk design, dvs. nedtonede linjer og stilrene former. Selskapet har de detaljene som forbedrer helheten og også praktiske og stilige møbler som kan danne grunnlaget for hjemmet. «Mennesket i sentrum» er selskapets sjarmerende designfilosofi. Selv om designspråket er klassisk skandinavisk og dermed stilrent, er det en følelse for detaljer som sprer glede. Dette gjelder enkle interiørdetaljer samt potter og kurver samt sofaer, kommoder og lenestoler. Produktene kan beskrives i tre ord: enkle, morsomme og vakre. En vanskelig, men vellykket balansegang Dette merket er perfekt for deg som liker naturlige materialer og lune farger i et designspråk som er minimalistisk og nedtonet. Hübsch lykkes med å skape varme og kos til tross for at han har hentet noe av sin inspirasjon fra modernistiske og funksjonelle industrielle gjenstander. Du får rett og slett det beste fra begge verdener fra dette høyt verdsatte og raskt voksende møbel- og interiørfirmaet. Kombiner gjerne forskjellige artikler fra dem med hverandre hvis du virkelig vil få frem den uttrykksfulle og elegante stilen som de har blitt kjent for.

Dekorer hjemmet med dansk kvalitetsdesign

Vi har tatt med møbler fra Hübsch til stuen, for eksempel komfortable sittegrupper og praktiske hyller. Hübsch er et merke som vi gjerne tilbyr våre kunder. Hvis du bestiller fra oss, har du alltid et 14 dagers åpent kjøp.

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;