Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

house doctor

Den danske familiebedriften House Doctor ble grunnlagt i 2001 og har siden blitt en gigant innen interiør og møbler. Hos House Doctor finner du alt fra stilige puter til tepper, belysning, møbler og de små interiørdetaljene som får deg til å føle deg hjemme i ditt eget hjem. Med sin skandinaviske og unike design er det ikke vanskelig å se hvorfor så mange mennesker elsker House Doctor.

Stilig med House Doctor

House Doctor hjelper deg med å legge til nye nivåer av stil og klasse i hjemmet ditt. Hos Sleepo finner du flere av merkets produkter å forgylle hjemmet ditt med. Trenger du å fornye soverommet? Eller kanskje entreen, eller kjøkkenet? Så har House Doctor akkurat det du trenger, uansett hva du leter etter. Med et House Doctor-speil åpner rommene seg og føles større og lysere, spesielt med en stilig ramme som både passer inn i interiøret og har en personlighet helt alene. Med et House Doctor-teppe blir et vanlig gulv til noe mer spesielt, en fin myk overflate å gå på samtidig som det både varmer, demper lyden og gir klasse til rommet. Er det kjøkkenet som må fornyes, kanskje et skjærebrett i grønn marmor passer, for å tilføre noe ekstra i hverdagen. En sofa fra House Doctor er mer enn bare en sofa, akkurat som en House Doctor-lampe er mer enn bare en lampe. Med så mange forskjellige produkter i navnet sitt, har dette merket noe som passer for alle personligheter, alle anledninger og alle hjem. Et House Doctor-bord gir litt ekstra luksus til ethvert rom, samtidig som det er pent og laget av virkelig høy kvalitet. Med flettede kurver av messing kan til og med en liten endring løfte hjemmet, eller med en trendy innrammet plakat eller et vinstativ. Det krever ikke mye å bygge om hjemmet ditt, så la House Doctor hjelpe deg.

Kjøp House Doctor hos Sleepo

Med House Doctor interiør får hvert hjem litt mer karakter, så velg og vrak blant produktene deres i det store utvalget på Sleepo. Vi tilbyr rask levering og retur og også 14 dagers åpent kjøp, slik at du kan føle på og se på de nye artiklene dine i fred og ro mens du nyter hvordan de så enkelt og pent passer inn i hjemmet ditt.

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;