Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

chhatwal & Jonsson

Chhatwal & Jonsson er et svensk selskap som kombinerer klassisk skandinaviske designen med inntrykk fra India, der selskapets produksjon foregår. India har en lang rik tradisjon med håndlagde tekstiler som Chhatwal & Jonsson er inspirert av. Kolleksjonene deres kommer to ganger i året og spesialiserer seg på hjemmetekstiler av forskjellige slag: sengetøy, sengetepper, pynteputer og tepper. Alle produktene er håndlagde, noe som gir hvert produkt et unikt utseende.

Skandinavisk design - Chhatwal & Jonsson

Inviter sesongens vakre farger og mønstre i hjemmet ditt! Chhatwal & Jonsson er et svensk selskap som kombinerer klassisk skandinaviske designen med inntrykk fra India, der selskapets produksjon foregår. India har en lang rik tradisjon med håndlagde tekstiler som Chhatwal & Jonsson er inspirert av. Kolleksjonene deres kommer to ganger i året og spesialiserer seg på hjemmetekstiler av forskjellige slag: sengetøy, sengetepper, pynteputer og tepper. Når de svenske designerne og de indiske håndverkerne samarbeider blir resultatet trendy modeller der årets farger likevel gir en klassisk, tidløs følelse. Merket står for en moderne eleganse med det lekne etniske preget som oppstår i møtet mellom øst og vest og mellom moderne og gammelt. Alle produktene er laget for hånd, noe som skaper små unike variasjoner. Chhatwal & Jonssons produkter er laget av rene naturlige materialer av høyeste kvalitet, som lin, bomull og ull. Mange av tekstilene er laget av økologisk bomull som er skånsom for både miljøet og helsen din. Du kan trygt hvile hodet på en pute fra Chhatwal & Jonsson.

Endre stemningen i rommet

Å skaffe nye tekstiler til hjemmet kan utgjøre en stor forskjell for helhetsinntrykket. Uten behov for renovering. Med enkle midler kan du endre fargetema og stemning i rommet. Jeg Chhatwal & Jonssons kolleksjon inneholder et stort utvalg av putevar til pynteputer. Velg mellom alle de spennende mønstrene denne sesongen, hvor noen er enkle og klassiske som rutete, stripete og prikkete, mens andre mønstre er mer intrikate. I sesongens kolleksjon finner du både dempede, lune farger og sterkere farger. I sofaen kan du med fordel kombinere sofaputer i flere forskjellige farger og mønstre for å oppnå fantastiske effekter. Mange foretrekker å ha en sofa som ikke tar over rommet med en altfor skarp farge eller med et mønster som drar blikket til seg. På sofaputene kan du derimot fint være litt dristig uten å risikere at mønsteret eller fargene blir for dominerende. Et nytt sengeteppe skaper et umiddelbart blikkfang når du kommer inn på soverommet - velg farger som kommer igjen i gardiner eller tepper for et harmonisk og harmonisk inntrykk. Pynteputer i matchende farger og mønstre er prikken over når du forvandler soverommet. Et håndvevd ullteppe fra Chhatwal & Jonsson er et kunstverk i seg selv som både forskjønner gulvet ditt og er en glede å sette føttene på. Disse teppene er tilgjengelige i forskjellige størrelser, avhengig av hvor mye gulvplass du vil dekke. Som mange andre produkter fra merket, er hver modell tilgjengelig i flere forskjellige farger, slik at du kan finne den fargen som best spiller på lag med resten av møblene.

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;