Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Gardiner

Gi hjemmet et mykere utseende med deilige gardiner i forskjellige materialer, farger og størrelser. Her finner du alt fra luftige lengder i lin til elegante showstoppere i fløyel, fra stilige heisgardiner til praktiske blendingsgardiner. Ta en titt her for å finne nøyaktig det du leter etter.

Utvalgt for deg

Populære merker

Fine gardiner

Vil du gi stuen en liten makeover? Kanskje soverommet trenger nytt liv? Gardiner kan utgjøre en større forskjell enn du tror, og hos Sleepo finner du flere varianter.

Gardiner til forskjellige rom

Panelgardiner som gir et mer dristig utseende eller kjøkkengardiner som fokuserer på enten klassisk eller stilig design - uansett hva du velger, kan gardiner utgjøre en stor forskjell i hjemmets atmosfære, i alle rom. I stuen er kanskje fargerike, mønstrede gardiner godt egnet til å bryte av et mer monokromt og nedtonet interiør. På soverommet foretrekker du kanskje noe mer dempet, kanskje gardiner i fløyel, noe som flyter pent sammen med resten av rommet for å skape en følelse av stille harmoni som er så viktig for nattesøvn. Gardiner kan også fungere bra som romdeler i form av et draperi. Det er ingen som sier at gardiner bare må henge i vinduer.

Forskjellige farger og modeller

En gardin kan komme i flere forskjellige design. En lamellgardin er et stilig alternativ for lange vinduer og balkongdører der du enkelt kan blokkere både innsyn og lys på bare noen få sekunder. Hvis du leter etter noe mer grunnleggende, kanskje som bakgrunn for en livlig innredet stue, så passer vanlige, hvite gardiner bedre - de skjærer seg ikke med andre farger og detaljer og kan til og med gi et mer dristig inntrykk, takket være den skarpe, hvite fargen. Uansett hvilken type gardiner du leter etter, er det mange modeller og farger å velge mellom, med eller uten mønstre, slik at du kan føle deg hjemme.

Finn gardinene på Sleepo

Sleepo er med sitt store utvalg det ultimate stedet å finne og kjøpe gardiner til ethvert rom i hjemmet, uansett hva du leter etter. Vi tilbyr rask frakt slik at du kan få dine nye, fine gardiner hjem så snart som mulig og henge dem i vinduet. Vi har også 14 dagers åpent kjøp.

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;