Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Barneromstekstiler

Sengetøy til barn skal være ekstra mykt og behagelig, i tillegg bør materialene være allergivennlige. Du finner et stort utvalg av koselige, vakre og elegante sengetøy hos oss.

Populære merker

Fint barnesengetøy

Sengetøy til barn skal være ekstra mykt og behagelig, i tillegg bør materialene være allergivennlige. Du finner et stort utvalg av koselige, vakre og elegante sengetøy hos oss på Sleepo.

Barnesengetøy i fine materialer

Sleepo har muligheten til å tilby et stort utvalg av mykt sengetøy og fargerike tepper som passer fra første barneseng til større juniorseng. Et søtt lite dynetrekksett for barneseng fra kjente merker betyr kvalitet i både søm og materialvalg. Velg mellom klassiske mønstre, bamser eller ensfarget. Tepper og pledd er like vakre som de er nyttige, bryt dem gjerne av med et teppe i en aksentfarge. Pledd i fløyel er så myke at de nesten ikke kjennes, de er som et kjærtegn mot huden. Et kjølig og lett teppe passer godt på varme dager, om vinteren kreves det et varmere og tykkere teppe som barnet kan legge inn.

Fra piknik til overnatting

Godt sengetøy er et must for en god natts søvn. Hvis barnet noen ganger sover hos for eksempel besteforeldre, kan det være lurt for barnet å ha sitt eget sengetøy der. Leter du etter en passende gave til en nyfødt? Barnesengetøy av høy kvalitet eller en vakker dyne til vuggen vil være en høyt verdsatt gave. Tepper kan brukes både som ekstra dyne og til å legge på gulvet eller bakken. Et grovt strikket teppe som legges på bakken, på gress, eller sand, danner en liten lekeplass av riktig størrelse for barnet. Kanskje et dynetrekksett med eventyrmotiv kan inspirere til kreativitet og fantasi?

Gode materialer fra kjente merkevarer

Hos Sleepo finner du utvalgte barnesenger og barnesengetøy i gode materialer og fra kjente merker. Velg mellom klassiske mønstre, fargerike symboler eller elegante og ensfarget.  Du får alltid 14 dager åpent kjøp, og vi sørger for å alltid ha raske leveranser på varene dine. Velkommen inn og se deg rundt i vårt store utvalg og finn det produktet som passer ditt barn best.

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;