Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

3-seter sofa

Leter du etter en rimelig og stilig 3-seter sofa i god kvalitet? Da har du kommet rett! Hos oss på Sleepo finner du virkelig gode og rimelige 3-seter sofaer online for hvert hjem. Sofaen din vil vare i mange år fremover, så det er viktig å velge en med slitesterkt stoff og polstring i god kvalitet. Hos oss finner du 3-seters sofaer i flere forskjellige materialer som luksuriøs fløyel og nydelig lin samt i flere forskjellige farger som beige, grå og svart. Skap trivsel og en hjemmekoselig følelse i stuen med den nye treseters sofaen din!

Kjøp din nye, rimelige 3-seter sofa fra oss på Sleepo!

Leter du etter en rimelig og stilig 3-seters sofa i god kvalitet? Da har du kommet rett! Hos oss på Sleepo finner du virkelig gode og rimelige 3-seter sofaer online for hvert hjem. Sofaen din vil vare i mange år fremover, så det er viktig å velge en med slitesterkt stoff og polstring i god kvalitet. Hos oss finner du 3-seters sofaer i flere forskjellige materialer som luksuriøs fløyel og nydelig lin samt i flere forskjellige farger som hvit, beige, grå og svart. Skap trivsel og en hjemmekoselig følelse i stuen med den nye treseters sofaen din!

Slitesterk 3-seters sofa med avtakbar polstring

Hvis det er barn eller kjæledyr i hjemmet, er valg av materiale på den nye 3-seters sofaen din ekstra viktig. Flere av våre 3-seters sofaer har et avtakbart trekk som du enkelt kan rengjøre når det er behov for det. Hos oss på Sleepo finner du sofaer med slitesterke, slitesterke møbelstoffer og høy Martindale-verdi, noe som betyr at din 3-seters sofa vil vare i mange, mange år så vel som i populære design som beige sofa, grå sofa og hvit sofa.

Match din 3-seters sofa med en stilig lenestol og fotskammel

I stuen din skal du og vennene dine kunne slappe av og kose seg. Innredet med en komplett sofagruppe, lenestol og fotskammel. Plasser to sofaer mot hverandre og skap et nydelig oppholdsrom. Uansett om du har en større eller mindre stue, skaper du et minst like deilig og sosialt miljø ved å plassere en sofa og en eller flere lenestoler overfor hverandre.

Prøv din nye 3-seter sofa i vårt showroom

Hvis du har spørsmål om sofaene våre, er du hjertelig velkommen til å kontakte vår kundeservice på telefonnummer: +468208770 for å bestille besøk til oss på Markvardsgatan 9 som ligger sentralt i Stockholm. Her hjelper vi deg med valget av riktig 3-seter sofa, velkommen!

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;