Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Gulvlampe

Det er absolutt ingen tvil om at en gulvlampe har mange funksjoner. Bruk gulvlampen din som en leselampe, som en generell informasjonskilde, for å belyse mørke hjørner og kroker, eller hvorfor ikke som en fin interiørdetalj? Her finner du en strålende blanding av gulvlamper som oppfyller dine nøyaktige kriterier.

Populære merker

Stilige gulvlamper for alle rom

En gulvlampe oppfyller to funksjoner; belysning og innredning. Det handler ikke bare om å lyse opp rommet, men også å gjøre det gjennomført. Hos Sleepo finner du mange gulvlamper å velge mellom.

Hva slags gulvlampe leter du etter? Vil du ha en klassisk, svart gulvlampe som passer inn i interiøret eller vil du ha noe med litt mer designerfølelse? En gulvlampe kan bli sitt eget møbel og skille seg ut, samtidig som den løfter hele rommet med sitt lette og stilige design. Hos Sleepo er det mange gulvlamper i virkelig god kvalitet. Invester i noe klassisk på soverommet og noe mer moderne ved siden av sofaen, eller match den nye gulvlampen din med det obskure møbelet i hjørnet. Bare fantasien setter grenser.

Stilig gulvlampe i forskjellige farger & skjemaer

Vi har stilige gulvlamper i flere forskjellige farger og fasonger, enten du vil ha en lubben hvit gulvlampe, en stilig svart gulvlampe eller kanskje en gulvlampe i messing? Begge typene gir sin helt egen sjarm, og med så mye å velge mellom er det garantert noe som passer alle. Kjenn hva du vil at den nye gulvlampen din skal si om deg og hjemmet ditt - en så enkel detalj blir lett en statement piece hvis det er det du ønsker deg. Hvis du heller vil ha noe mer nedtonet for å lyse opp når du sitter i sofaen med en bok om kvelden, finnes det flere slike alternativer også. Uansett hvilket rom du vil gjøre litt lysere, er det et stort utvalg på Sleepo.

Les gjerne vår lysguide for å velge riktig belysning for akkurat ditt hjem, hvor du finner noen enkle tips som gjør valget ditt enklere.

Hvis du vil ha en enkel, hvit gulvlampe eller noe mer originalt, har du kommet rett. Se også vårt store utvalg av bordlamper, lampeskjermer, lampefot og taklamper. Vi tilbyr også rask levering og 14 dager åpent kjøp, slik at du kan teste den nye gulvlampen hjemme og se hvordan den passer inn før du bestemmer deg.

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;