Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Badekåper

Koselige badekåper for koselige øyeblikk. Kle hele familien, til og med de minste, i fantastisk myke materialer. Start dagen på riktig måte med en luksuriøs badekåpe i fantastisk kvalitet og design.

Førsteklasses kvalitet på badekåper fra Sleepo

Våre herlige badekåper fra blant annet Gant, Beach House og Mille Notti er perfekte for late dager og lang frokost. Her kan du velge mellom vakre kvaliteter av bomull, silke og frotté, samt mange størrelser på badekåper for kvinner, menn og barn. Nyt en lang morgen i en behagelig badekåpe.

Kjøp en luksuriøs badekåpe online

Ønsker du å gjøre litt ekstra ut av morgenen før jobb eller skole? Kjøp en luksuriøs badekåpe i fantastisk kvalitet og nyt en god frokost, les avisen eller se morgen-TV. Enten du har en stressende hverdagsmorgen eller en hyggelig søndag formiddag, blir alt litt bedre i en varm og luksuriøs badekåpe.

Vi har koselige badekåper i flere forskjellige farger og mønstre. Fellesnevneren er at de er laget av fine materialer på en solid måte for å holde dem fine i lang tid.

Komfortable badekåper

Våre komfortable badekåper er tilgjengelige i tre forskjellige kategorier: badekåpe herre, badekåpe dame og badekåpe barn. La hele familien få sin egen komfortable badekåpe!

I vårt utvalg av badekåper har vi bare tatt med produsenter som vi vet holder en jevnt høy standard. Dette betyr at vi kun selger badekåper av høy kvalitet fra kjente merker. Vi har for eksempel badekåper fra Beach House og Mille Notti. I dag har de vokst seg betydelig større enn det, men produktene deres garanterer fortsatt en ekte svensk kvalitet. Her er også Gants badekåpe fra det store internasjonale selskapet Gant. De har laget luksuriøse produkter og kvalitetstøy i over et halvt århundre nå, og Gants badekåper holder like høy standard som deres øvrige sortiment. De har en moderne design uten å glemme de naturlige røttene til det østlige USA.

Materialet er en viktig del for at du skal være fornøyd med badekåpen. Vi selger badekåper i tre forskjellige materialer: bomull, silke og frotté. Flere av våre badekåper har en absorberende bomull som gjør det lettere å absorbere fuktighet uten å føle seg våt. Det er en fordel hvis du kommer rett ut av dusjen og vil tørke raskt og komfortabelt. Med en badekåpe i silke føler du deg alltid lette kjærtegn mot huden som gjør morgenritualene dine mer behagelige. Da blir dagene ved frokostbordet eller foran TV-en både lange og fulle av nytelse.

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;