Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

karup design

Karup Design skaper innovative møbler som er uanstrengt tilpasset både dag og natt. Med sovesofaer, dagsenger og andre loungemøbler er funksjonalitet i fokus som muliggjør fleksibel og plassbesparende bruk. I en skandinavisk stil med tydelig japansk innflytelse, tilbyr Karup Design komfortable møbler i FSC-sertifisert tre og i stilige tekstiler.

Karup Design - tidløst og trendy interiør

Inspirert av den japanske estetikken Wabi Sabi, designer Karup Design tidløse møbler med et skandinavisk preg. Med rette linjer, lune farger og naturlige materialer skaper du et tidløst og bærekraftig hjem.

Et harmonisk utvalg

Karup Designs produkter er laget for deg som ønsker å skape harmoni i ditt hjem. De lune og nøytrale fargene i serien gir deg en harmonisk base i interiøret og gir deg frie tøyler til å gi et ekstra fargeløft til hjemmet ditt. Møblene er laget av naturlige materialer, noe som gjør dem holdbare. Treet som danner grunnlaget for mange av produktene eldes også med stil, og du kan glede deg over møblene dine i mange år fremover. Karup Designs sortiment er både funksjonelt og plassbesparende. Den populære Boogie-stolen passer godt både som en komfortabel stol innendørs, men også som en nydelig solstol på terrassen. Stolen kan også brettes og settes til side på en enkel og fleksibel måte når den ikke er i bruk.

La den japanske estetikken bli en del av hjemmet ditt

Den japanske estetikken Wabi Sabi har vært en inspirasjon for Karup Design i utviklingen av sortimentet. Tidløs visdom er et av stikkordene i Wabi Sabi og noe som gjenspeiles i møblene. I en tid da nye trender og fargekoder endrer seg konstant, gir møblene fra Karup Design deg en mer bærekraftig måte å tenke på. La det tidløse og enkle interiøret fra Karup Design finne en plass i hjemmet ditt.

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;