Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Teppe i bomull

Fordelene med et bomullsteppe er at de er relativt enkle å vaske og holde rene, mens de også varer lenge hvis du tar vare på dem. Sammenlignet med andre materialer blekner bomullstepper raskt, noe som mange setter pris på da tonene ofte blir mykgjort på en fin måte.

Utvalgt for deg

Kjøp ditt nye, stilige og rimelige bomullsteppe fra oss på Sleepo

Med et bomullsteppe i hjemmet har du et stilig, rimelig og lettstelt teppe i god kvalitet. Sammenlignet med andre materialer, blekner bomullsteppet raskt, noe som mange setter pris på da tonene ofte blir mykgjort på en fin måte. Velg mellom bomullstepper fra flere kjente merker hos oss på Sleepo!

Stort utvalg av populære bomullsteppe

Med et bomullsteppe fra oss på Sleepo kan du enkelt skape en mer koselig følelse hjemme. Fordelen med et bomullsteppe er at den er lett å ta vare på og veldig enkel å plassere, da den kan plasseres både innendørs og utendørs. Vanligvis trenger de bare å henges ut for ventilasjon for å bli oppdatert, men de fleste kan også vaskes i maskin. Et bomullsteppe er en tidløs klassiker som er like populær i dag som den var før og passer i alle rommene i hjemmet.
Plasser et stort bomullsteppe i stuen og skape en helt ny følelse, eller gi kjøkkenet en forfriskning ved å legge til et slitesterkt bomullsteppe, mulighetene er uendelige. Velg bomullsteppe i flere forskjellige farger og design, for eksempel hvitt bomullsteppe, beige bomullsteppe, rundt bomullsteppe, stort bomullsteppe og i flere populære standardstørrelser som bomullsteppe 200x300 og bomullsteppe 250x350.

Hos oss finner du bomullstepper fra flere kjente merker som Classic Collection, House Doctor, Himla, Hübsch, Bloomingville og Sleepos eget merke Sleepo Collection - Utforsk vårt brede utvalg av bomullstepper og finn din favoritt!

Vi hjelper deg med å velge riktig bomullsteppe

Les gjerne gjennom teppeguiden vår for å velge riktig bomullsteppe for ditt hjem, hvor du finner noen enkle tips som gjør valget ditt enklere.

Hvis du fremdeles er usikker på hvilken størrelse eller form du skal velge bomullsteppet ditt, er du hjertelig velkommen til å kontakte vår kundeservice på telefonnummer: 08-20 87 70 for å stille spørsmål eller bestille et besøk i vårt showroom på Markvardsgatan 9 som ligger sentralt i Stockholm. Her vil ekspertene våre hjelpe deg med å velge riktig bomullsteppe, velkommen!

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;