Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Sidebord

Sidebordet kan ha mange former i hjemmet ditt. Det er det perfekte bordet å sette ved siden av lenestolen eller sofaen med plass til smått og søtt. Plasser bordet i et glemt hjørne, med litt lekker pynt, for å gjøre hele rommet levende. Eller hvorfor ikke bruke det som det optimale nattbordet?

Sidebord i flere varianter

Sidebord er tilgjengelig i forskjellige former, farger og størrelser, og det som alle har til felles er at de må være både robuste og stilige. Hos Sleepo finner du mange alternativer.

Sidebord for forskjellige rom

Sidebord er ikke reservert bare for stuen. Et fint, originalt sidebord i sement passer inn i de fleste trendy hjem, men også et sidebord til spisestuen og soverommet, kanskje som nattbord?

Verdt å tenke over

Uansett hvilken stil du ønsker på sidebordet ditt, bør alltid kvaliteten komme først. Det er ikke noe problem hos oss på Sleepo - her finnes sidebord og lampebord for alle rom og enhver smak. Enten det er en enkel avlastningsflate eller noe mer komplisert, trenger du ikke lete lenge etter å finne akkurat det du leter etter. Vi har sidebord fra alle slags kjente designere og populære merker. Forskjellig farge og form Rundt, firkantet, fargerikt eller et enkelt svart sidebord - alle liker forskjellige. Billige sidebord trenger ikke å bety lav kvalitet, men snarere motsatt.

Hos Sleepo trenger du aldri å velge mellom de to. Du trenger heller aldri velge mellom stil og funksjon fordi sidebord passer både ved siden av sengen, sofaen og i entréen uten store problemer. En ekstra avlastningsflate er alltid god å ha, og det er ingenting å si for at slike møbler ikke kan være både trendy og stilige samtidig. La hjemmet ditt få litt mer personlighet med små detaljer som sidebord, med alle mulige varianter å velge mellom.

Sidebord fra Sleepo

Her på Sleepo finner du både klassiske sidebord og sidebord i mer moderne modeller for alle rom og alle smaker og behov. Vi tilbyr rask levering når du bestiller fra vårt store utvalg og også 14 dagers åpent kjøp. Dette er slik at du kan se og føle varene dine hjemme i fred og ro og leke med møblene hjemme.

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;