Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

co bankeryd

Siden 2015 har Care of BANKERYD produsert stilig belysning av høy kvalitet i Småländska Bankeryd. Som en del av belysningsselskapet Pholc skaper CO BANKERYD designbevisste lamper med en unik form og god personlighet. For CO BANKERYD er god design og kvalitet til en lav pris alfa & omega. Med et stilig utseende, minimalistiske detaljer og et skandinavisk uttrykk, passer CO BANKERYDs belysning naturlig inn i det moderne nordiske hjemmet.

Co Bankeryd - belysning for det nordiske hjemmet

CO Bankeryd er et interiørirma som fokuserer på å skape belysning for det nordiske hjemmet. Stilen er en blanding av klassisk og nyskapende med klare punkpåvirkninger. Sleepo tilbyr mange forskjellige lamper i spennende og innovative design fra CO Bankeryd. Merket produserer belysning for bord, tak og vegger. Velg mellom vegglamper i messing som passer like godt som nattlampe eller leselampe, taklamper med rene og rette linjer eller en klassisk lysekrone. Den spennende blandingen mellom det tradisjonelle og det eksperimentelle bidrar til at produktene blir iøynefallende interiørdetaljer. Materialer som betong gir en rustikk følelse og skaper en kontrast til lyspærens skjørhet. Kombiner gjerne for eksempel vegglamper med taklampe i samme serie for å skape en helhet.

Spennende kontraster i materialene

CO Bankeryd tilbyr produkter i nordisk arty stil som hinter til Gotland, København og Berlin. Det er et svensk selskap som ble grunnlagt i 2015 og som beskytter estetikken til et produkt. De strenge linjene passer godt inn i våre nordiske hjem, som ofte har et enkelt designspråk. Gründerne og designerne Monika Mulder og Sabina Grubbesson har på kort tid bygget opp et merke som står for høy kvalitet og innovasjon. Visjonen deres er å designe lamper for det moderne hjemmet som er nøye med valg av interiør og som ønsker å uttrykke noe med produktene i hjemmet. Sleepo håndplukker designere og selskaper som vi liker litt ekstra. Hos oss på Sleepo kan du bestille dine eksentriske taklamper med elementer av punk fra CO Bankeryd med gode betingelser. I tillegg gir vi deg en prisgaranti, og vi har alltid raske leveranser.

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;