Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Nattbord 

Nye nattbord er en enkel måte å raskt oppdatere stilen på soverommet. Her finner du nattbord i forskjellige stiler og materialer som passer til det store soverommet så vel som den lille alkoven. Velg mellom stilige nattbord i metall, naturtro nattbord i massiv eik, vegghengt nattbord for praktisk bruk og mange flere modeller som alle pryder soverommet ditt på forskjellige, men stilige måter.

Stilig nattbord 

Nye nattbord på soverommet er en enkel måte å raskt endre og fornye stilen din. Sleepo tilbyr nattbord i forskjellige stiler og materialer som passer både til det store soverommet og den lille alkoven. Et vegghengt nattbord tar mindre plass og gjør det lettere å rengjøre plassen. For det moderne hjemmet er det for eksempel trendy brettbord med messingføtter å velge mellom.

Nattbord for alle stiler

Sleepo tilbyr et bredt utvalg av nattbord på høy kvalitet. De fleste nattbordene vi selger er laget av rustikk tre, men andre materialer som messing og stål er også blant produktene. Invester i et smalt nattbord hvis du har begrenset plass ved siden av sengen, vi kan tilby både venstre- og høyrehendte bord. Et høyt nattbord passer til den høyere sengen. Selv brettbord og lampebord kan være velfungerende og vakre nattbord. Tenk på hva som skal passe på nattbordet ditt. Hvis du bare trenger en liten hylle til vekkerklokken, tilbyr vi enkle hyller. Hvis du trenger mer oppbevaring, finner du passende bord med flere skuffer og hyller.

Nattbord med god kvalitet og trendy modeller

Nattbordet skal passe inn i soverommet ditt, og du bør passe alle tingene dine sammen med sengen. Hvite nattbord i klassisk stil passer inn i nesten ethvert hjem, og det samme gjør et svart nattbord. For de av dere som liker å unne seg litt ekstra luksus i hverdagen, kan en marmorhylle pryde sin plass ved siden av eller over sengen. Et nattbord trenger faktisk ikke å stå rett ved siden av sengen, det kan like gjerne plasseres ved fotbrettet hvis du ønsker det. Inspirert til å bruke brettbord som nattbord og se alle stiler på nettstedet vårt. Vi har ofte tilbud på nettstedet og da kan du benytte anledningen til å kjøpe rimelige og billige nattbord.

Handle på Sleepo 

I tillegg til et stort utvalg av bord fra forskjellige merker og stiler, tilbyr Sleepo billige nattbord i høy kvalitet. Vi sørger for å alltid ha raske leveranser. Hvis du av en eller annen grunn vil returnere produktene dine, har du et 14-dagers åpent kjøp. La nettstedet vårt inspirere deg til å innovere i hjemmet, velkommen inn og botanisere blant vårt sortiment!

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;