Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Sengetøy

Er det noe bedre enn en nyoppredd seng? Drøm deg bort i sengetøy laget av førsteklasses kvaliteter som økologisk bomull, sateng, jersey og mer. Her finner du sengetøy laget for å nytes, som skaper luksus i soverommet og gjør sengen til et enda bedre sted å slappe av i.

Utvalgt for deg

Sov godt i komfortable sengetøy fra Sleepo

Lag en komfortabel seng med nytt friskt sengetøy fra en av våre førsteklasses leverandører. Det ville sikkert være fint å krype inn i komfortable sengetøy fra Tempur, Beach House, Mille Notti eller noen av de andre merkene vi har her hos oss? Tryll frem et drømmesoverom ved hjelp av nydelig sengetøy i silke, bomull, sateng eller lin. Innred soverommet, barnerommet og gjesterommet med luftige sengetøy som tiltrekker seg en god natts søvn. Velg mellom fantastiske dyner samt komfortable puter og bland med nydelige dynetrekk som du trygt handler hos oss.

Sengetøy online

Det er ikke noe sted vi tilbringer så mye tid i livet vårt som sengen. Hvis du vil belønne deg selv med noe du kan sette pris på hver dag, er nytt sengetøy et godt tips. Her finner du sengetøy fra flere av våre kjente produsenter der luksus og komfort er i fokus. Et fint sengeteppe eller et fint laken gjør det mer koselig å krype i sengen etter en lang dag.

Med et laken av god kvalitet vil søvnen bli betydelig forbedret. Vi har laken i materialer som bomull og lin, slik at du kan nyte en god natts søvn hver gang du legger deg. Et godt laken skal være behagelig å ligge på mens det er kult nok til å holde kroppstemperaturen på riktig nivå. Vi har laken i alle farger for å matche din interiørdesignstil.

I kalde vinternetter er det ikke noe bedre enn å gjemme seg under en varm dyne. Dynene våre er av ypperste klasse, slik at du ikke trenger å fryse når temperaturen synker utendørs. Med gåsedun sørger vi for at du holder deg varm hele året. Hvis du også velger et av våre stilige dynetrekk, kan du lage en seng som ikke bare er behagelig, men også vakker å se på.

Sengetøy med solid kvalitet

Vi har avtaler med de beste produsentene i bransjen for å sikre at du som kunde har tilgang til produkter av høyeste kvalitet. Her finner du sengetøy fra det svenske selskapet Himla, som har levert tekstiler til fornøyde svensker i over 20 år. Vi har også merker som MIlle Notti, Beach House og Chhatwall & Jonsson - alt slik at du kan finne din egen favoritt i serien.

Sengetøyet vårt er laget av forskjellige materialer, avhengig av formål og produkt. Vi har laken og dynetrekk i bomull, hvorav flere bruker økologisk bomull for å minimere miljøpåvirkningen og produsere et mer behagelig materiale. Vi har også sengetøy i sateng for å kunne gi kundene våre en eksklusiv følelse av luksus.

Hvis du liker en enhetlig interiørstil, kan du kjøpe sengetøy fra samme serie. Dette betyr at du får vanlige laken så vel som dynetrekk og putetrekk i samme farge og design. Hvis du foretrekker å sette sammen din egen kombinasjon, kan du i stedet hente inspirasjon fra forskjellige merker.

Ta gjerne hjelp av vårt materialguide -sengetøy for å finne riktig materiale for deg og dine behov for sengetøyet ditt.

Sengen er ofte en stor del av interiøret i et soverom, så det er viktig at den ser innbydende ut. Med et av sengeteppene våre kan du gi sengen et mer helhetlig og vakkert inntrykk. En sengekappe hjelper deg med å endre utseendet på sengen din på en enkel måte.

Vi gir deg gjerne råd om sengetøy via vår kundeservice hvis du har spørsmål. I tillegg har vi ofte tilbud og salg på eksklusive sengetøy på Sleepo, så det er verdt å sjekke siden med jevne mellomrom for å se de siste rabattene våre. Hvis du tenker på en ny dobbeltseng, seng 180 cm, en enkeltseng, seng 90 eller noe annet, har vi en komfortabel seng som passer deg.

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;