Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Dynetrekk 220x220 dobbeltseng

Et godt dobbelt dynetrekk handler ikke bare om utseendet - det handler om materiale og kvalitet. Dynetrekk i bomull, dynetrekk i syntet, dynetrekk i lin eller dynetrekk i sateng, de påvirker alle hvordan vi sover om natten. Den viktigste funksjonen til soverommet er at det skal være koselig. Tross alt er det her vi tilbringer en tredjedel av livet vårt. Derfor er det viktig at det doble dynetrekket og sengetøyet ditt stemmer overens med interiøret og ikke minst at de har farger og design som appellerer til de som skal sove der.

Dynetrekk til dobbeldyne i god kvalitet

Et godt dobbelt dynetrekk handler ikke bare om utseendet - det handler om materiale og kvalitet. Dynetrekk i bomull, dynetrekk i syntet, dynetrekk i lin eller dynetrekk i sateng, de påvirker alle hvordan vi sover om natten.

Den viktigste funksjonen til soverommet er at det skal være koselig. Tross alt er det her vi tilbringer en tredjedel av livet vårt. Derfor er det viktig at det doble dynetrekket og sengetøyet ditt stemmer overens med interiøret og ikke minst at de har farger og design som appellerer til de som skal sove der.

Enten du foretrekker enfargede dobbelte dynetrekk, beige dobbelte dynetrekk, doble dynetrekk i pasteller, eller mer detaljerte design med doble dynetrekk i paisley og blandede farger, kule doble dynetrekk eller litt varmere doble dynetrekk, er det noe for alle hos oss. Denne store variasjonen i design og farge er tilgjengelig for dynetrekk til enkeltsenger og også som dynetrekk for dobbeltsenger og dynetrekksett for dobbeltsenger, slik at du kan kjøpe akkurat det stilige dynetrekket du ønsker.

For en dobbeltseng anbefaler vi at du velger et dynetrekk 220x220 cm eller et dynetrekk 240x220 cm.

Dobbelt dynetrekk i lin, bomull eller sateng

Materialet og kvaliteten på et dobbelt dynetrekk kan være forskjellen mellom god natts søvn og irriterende oppvåkning på grunn av feil temperatur. Et dobbelt dynetrekk i lin er både slitesterkt og puster godt slik at søvntemperaturen reguleres på en fin og effektiv måte, mens et skikkelig fint dobbelt dynetrekk i bomull kan føles lett og fantastisk mot huden. Luksuriøse doble dyner er virkelig noe du bør unne deg hvis du vil at søvn skal være en virkelig avslappende opplevelse hver natt, slik at du føler deg uthvilt hver morgen. Skjem deg bort med litt nytt, nydelig sengetøy og se hvordan søvnen din påvirkes til det bedre. Hos oss finner du også økologisk sengetøy til både dobbeltsenger og enkeltsenger.

Match putetrekk og laken med sengetøy for en fin seng og en god natts søvn. Et smakfullt og luksuriøst sengeteppe topper sengen din som prikken over i’en.

Kjøp ditt nye dynetrekk til dobbeltsengen din fra kjente og populære merker som Mille Notti, Gripsholm, Marimekko, Beach House, Cura of Sweden, Read The Label og Gant Home.

Rikelig med variasjon

Hos Sleepo trenger du aldri å velge mellom kvalitet og pris, men kan finne mange forskjellige typer doble dynetrekk online, uansett hvilke materialer og farger du ønsker. Vi har ofte gode tilbud og salg på doble dynetrekk, så det lønner seg å besøke oss ofte. Vårt utvalg av rimelige doble dynetrekk og dynetrekk er stort, og vi tilbyr gratis frakt og 14 dagers åpent kjøp, slik at besøket hos oss blir så enkelt og smidig som mulig. Vi sørger også for å ha rask levering slik at du kan nyte dine nye doble dynetrekk så snart som mulig.

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;